Γέμελος: «Ενθουσιασμένη που θα παίξω στην χώρα που αγωνίστηκε ο πατέρας μου»

Γέμελος: «Ενθουσιασμένη που θα παίξω στην χώρα που αγωνίστηκε ο πατέρας μου»

Η Τζάκι Γέμελος δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως αν και γεννήθηκε στις ΗΠΑ, το αίμα της είναι ελληνικό.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στην περιφέρειά του αποκτώντας την Τζάκι Γέμελος. Η 30χρονη Αμερικανίδα με ελληνικές ρίζες, με ανάρτησή της στο Instagram, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την εμπειρία του να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, τη  χώρα που αγωνίστηκε στο παρελθόν ο πατέρας της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Γέμελος:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω στην έβδομη επαγγελματική μου σεζόν, στην Αθήνα. Πριν από έξι χρόνια αυτή η χώρα μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μπήκε στην καρδιά μου. Ήταν μια αξέχαστη σεζόν. Είναι ξεχωριστό για μένα που θα παίξω ως γηγενής, αν και είμαι από την Αμερική.

Οι νοοτροπίες μας είναι τόσο διαφορετικές σε πολλά, αλλά το αίμα είναι ελληνικό και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός μού δίνει την ευκαιρία να παίξω στη χώρα που αγωνιζόταν ο πατέρας μου και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Μετά από τέσσερις σεζόν στην Ιταλία, ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από μια τόσο όμορφη χώρα.

Θα μου λείψουν οι φίλοι μου στο Τσίο και τη Νάπολη, αλλά τώρα είμαι ενθουσιασμένη για το νέο αυτό ταξίδι και είμαι έτοιμη για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου. Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν σε αυτή τη διαδρομή. Δεν μπορώ να ας εκφράσω πόσα πολλά σημαίνει για εμένα αυτό. Πάμε Ολυμπιακέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ