Πιτίνο: «Θέλω να βοηθήσω τον εγγονό μου, ελπίζω σε έξι μήνες να επιστρέψω στους πάγκους»

Πιτίνο: «Θέλω να βοηθήσω τον εγγονό μου, ελπίζω σε έξι μήνες να επιστρέψω στους πάγκους»

Σε συνέντευξή του ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του εγγονού του, αλλά και στο σκάνδαλο που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το NCAA.

Στην οικογένειά του και τον εγγονό του, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια μορφή επιληψίας, θέλει να αφοσιωθεί ο Ρικ Πιτίνο για τους επόμενους έξι μήνες όπως τόνισε σε συνέντευξή του.

«Έχω έναν εγγονό με μορφή επιληψίας. Μόνο 300 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με αυτό. Θέλω να περάσω τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας τον γιο μου και την γυναίκα του ώστε να ψάξουμε απαντήσεις μέσω των καλύτερων γενετιστών και γιατρών.

Δεν ξέρουμε τι γίνεται, είναι κάτι πολύ σπάνιο.Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλες τις επαφές για να βρούμε έναν γιατρό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Αυτό είναι το βασικό μου μέλημα. Σε έξι μήνες, ελπίζουμε όλα να είναι καλύτερα και να επιστρέψω στους πάγκους».

Όσον αφορά το σκάνδαλο που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το NCAA τόνισε: «Δούλεψα εκεί για 17 χρόνια και μία μέρα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι το FBI ασχολείται με εμάς και με κάλεσαν να παραιτηθώ.

Είπα αμέσως ότι δεν είχα καμία ανάμειξη και πως δεν γνώριζα τίποτα. Ξέρουν πως είμαι αθώος. Πιστεύω πως με απέλυσαν για άλλους λόγους, απλά βρήκαν μία αφορμή. Αν ήξερα τι γινόταν τόσο καιρό, θα το σταματούσα άμεσα, σε δέκα δευτερόλεπτα. Δεν θα γινόταν τίποτα άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ