Πεδουλάκης: « Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διάθεση των παικτών»

Πεδουλάκης: « Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διάθεση των παικτών»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Ηρακλή με 99-79 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του, έχοντας σε εξαιρετικό απόγευμα τα δύο μεταγραφικά του αποκτήματα, Τζίμερ Φριντέτ και Ταϊρίς Ράις.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το ματς κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: «Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές ώστε να ξεμουδιάσουν. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες, να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και πως θα συνεχίσουμε.

Αυτό που θέλουμε μέσα από αυτές τις προπονήσεις και από τα φιλικά παιχνίδια είναι να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία μας και την τακτική μας.

Η εικόνα είναι πολύ δυνατή και μέσα από αυτή θα βελτιωθούμε. Ήταν το πρώτο μας ματς προετοιμασίας και είδαμε αρκετά πράγματα.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διάθεση των παικτών, είμαστε ευχαριστημένοι από το transition αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Έχουμε πολλά σημεία να βελτιώσουμε κυρίως στο αμυντικό μας κομμάτι, αλλά και στις συνεργασίες».

Αν σου άρεσε κάνε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ