Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στον ώμο ο Πολ, θεραπεία ο Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στον ώμο ο Πολ, θεραπεία ο Βεζένκοφ

Ο Μπράντον Πολ δεν αγωνίστηκε με την Βενέτσια ελέω ενός χτυπήματος που αποκόμισε στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, μετράει αντίστροφα ο Σάσα.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βενέτσια, της οποίας επιβλήθηκε με 71-68 αν και έφτασε να προηγείται ακόμα και με 58-35.

Βέβαια υπάρχουν σοβαροί λόγοι που συνέβη αυτό, καθώς εκτός από τους διεθνείς (διεθνών Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ και Κουζμίνσκας), ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε στην διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Μπράντον Πολ.

Όπως ενημέρωσαν οι Ερυθρόλευκοι μετά το ματς: «Εκτός του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ο προπονητής της ομάδας μας, Ντέιβιντ Μπλατ, δεν είχε sτην διάθεσή του ακόμα δύο παίκτες (πλην φυσικά των διεθνών Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ και Κουζμίνσκας). Ο λόγος για τον αρχηγό, Βασίλης Σπανούλη, που δεν αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης και τον Μπράντον Πολ, ο οποίος στο τέλος της πρώτης αναμέτρησης του τουρνουά τραυματίστηκε στον δεξί του ώμο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός 12άδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ