Ολυμπιακός – Ούνικς Καζάν 62-67

Ολυμπιακός – Ούνικς Καζάν 62-67

Χωρίς έξι παίκτες οι Ερυθρόλευκοι, γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη (62-67), στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Την δεύτερή του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας του γνώρισε ο Ολυμπιακός, καθώς ηττήθηκε με 62-67 στο ΣΕΦ από την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη αλλά και τον Καϊμακόγλου και Μάντζαρη, με τον δεύτερο πάντως να μην αγωνίζεται.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν να χάνουν με 12 πόντους από τους φιλοξενούμενους, σε ένα ματς που διηύθυναν οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Ράντονιτς παρά την κόντρα και την αντιπαράθεση με την ΕΟΚ.

Η πρώτη πεντάδα του Ολυμπιακού είχε στο παρκέ τους Μπόλντγουιν, Σπανούλη, Πάντερ, Ρούμπιτ και Χαπ, ένα σχήμα που από μόνο του μαρτυρά τις απουσίες των Ερυθρόλευκων καθώς οι διεθνείς δεν αγωνίστηκαν και οι Βεζένκοφ και Πολ είναι στα.. πιτς. Η Ούνιξ Καζάν παρουσιάστηκε καλύτερη και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο ούσα μπροστά με 6 πόντους, σε χαμηλό σκορ πάντως για τις δύο ομάδες (12-18).

Το συγκρότημα του Πρίφτη έδειχνε πιο έτοιμο για αυτό το φιλικό και το σκορ στο ημίχρονο μιλούσε από μόνο του. Οι Πειραιώτες, πέτυχαν 15 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Ούνξ πρόσθεσε από την μεριά της 21 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο 27-39.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, παρά τις σημαντικές απουσίες της και τους τραυματισμούς, ανέβασε στροφές και τα πήγε καλύτερα σε αυτό το διάστημα. Έκλεισε το δεκάλεπτο λοιπόν στο -7 (48-55), με μία ακόμα περίοδο να απομένει για την φιλική αναμέτρηση με την Ούνιξ.

Το ματς πήγε σε αυτόν τον ρυθμό και στην τελευταία περίοδο, με τους Ερυθρόλευκους να χάνουν απο το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη με 5 πόντους (62-67).

Για την Ούνιξ Καζάν, εκτός από τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος απουσίαζε λόγω Εθνικής, δεν έπαιξαν οι τραυματίες Κώστας Καϊμακόγλου, Αντρέι Κοσιεφ και Ντιμίτρι Ουζίνσκι.

Δεκάλεπτα: 12-18, 27-39, 48-55, 62-67.

Ολυμπιακός (Μπλατ): Πάντερ 10, Μπόλντγουιν 11 (1), Κόνιαρης 5(1), Σπανούλης 13(2), Τσέρι 2, Τσάπμαν 4, Χαραλαμπόπουλος 4, Ρούμπιτ 5(1), Χαπ 8.

Ούνικς Καζάν (Πρίφτης): Κολέσνικοφ 5, Πάλσον 2, Τάιους 4, ΜακΚόλουμ 20(2), Μόργκαν 9, Σμιθ 13, Κλιμένκο 8, Σεργκέεφ 3(1), Ντιχοντέι 3(1) , Ανοσιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ