Ολυμπιακός: Στην Χαλκίδα το ματς με την Μονπελιέ

Ολυμπιακός: Στην Χαλκίδα το ματς με την Μονπελιέ

Οι Ερυθρόλευκες στις 25 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τη γαλλική Μονπελιέ στο κλειστό Κανήθου στη Χαλκίδα για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

Μάχη για την πρόκρισή της στους ομίλους της Ευρωλίγκας θα δώσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν την Μονπελιέ, με τον πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Ελλάδα και το δεύτερο στην Γαλλία.

Το ΔΑΚ Γλυφάδας, ωστόσο, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνα επιπέδου Ευρωλίγκας και ως εκ τούτοι οι Ερυθρόλευκες θα πρέπει να παίξουν σε άλλο γήπεδο. Κάτι αντίστοιχο που συνέβη πέρσι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στην Ευρώπη.

Τελικά, το γήπεδο που επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μονπελιέ είναι το κλειστό Κανήθου στη Χαλκίδα. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 18:30. Οι νταμπλούχες προετοιμάζονται σκληρά και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις Dynamo Kursk (RUS), Fenerbahce (TUR), Sopron Basket (HUN), Famila Basket Schio (ITA), Citylift Girona (ESP), Lyon ASVEL Feminin (FRA) και τον νικητή του προκριματικού ανάμεσα στις Botas SK-Arka Gdynia.

Αν αποκλειστεί, παίξει στο EuroCup και μάλιστα θα περάσει απ’ ευθείας στη φάση των ομίλων. Εκεί θα αντιμετωπίσει τις WBW CEKK Cegled (Ουγγαρία), Basket Namur Capitale (Βελγιο) και Βαλένθια (Ισπανία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ