Πρόεδρος της επιτροπής παικτών της FIBA ο Νοβίτσκι, μέλος και ο Ζήσης

Πρόεδρος της επιτροπής παικτών της FIBA ο Νοβίτσκι, μέλος και ο Ζήσης

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι θα είναι ο νέος πρόεδρος στην επιτροπή παικτών της FIBA, με τον Νίκο Ζήση να βρίσκεται στο 25μελές συμβούλιο.

Μια πολλή σημαντική θέση ανέλαβε ο θρύλος του γερμανικού, αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ, Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα είναι ο νέος Πρόεδρος στην επιτροπή παικτών της FIBA.

Μάλιστα το πρώτο συμβούλιο ανάμεσα στα 25 μέλη ήδη πραγματοποιήθηκε, ενώ πολύ σημαντικό είναι πως ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Νίκος Ζήσης που θα έχει την τιμή να είναι μέλος δείχνοντας πόσο σεβασμό αποπνέει ο Έλληνας αθλητής της Μπανταλόνα.

Για το γεγονός προέβησαν σε δηλώσεις τόσο ο γενικός γραμματέας της FIBA και επίσης Έλληνας, Ανδρέας Ζαγκλής, που τόνισε πως ο Νοβίτσκι είναι ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, όσο και ο Γερμανός πρώην καλαθοσφαιριστής που ανέφερε ότι νιώθει τιμή για την ευκαιρία που του δόθηκε.

Αναλυτικά όσα είπαν Ανδρέας Ζαγκλής και Ντιρκ Νοβίτσκι:

Ανδρέας Ζαγκλής: «Ο Ντιρκ είναι από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και έχει τον σεβασμό όλων. Έκανε μια σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ και την εθνική του ομάδα και θα μας βοηθήσει πολύ με την εμπειρία και τη γνώση του. Είναι ο ιδανικός για την θέση και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε».

Ντιρκ Νοβίτσκι: «Είναι τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία αυτή και ανυπομονώ να εκπροσωπήσω τους παίκτες στην FIBA και να ακουστούν οι φωνές τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Χαίρομαι πολύ που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο δίπλα σε εν ενεργεία και παλαίμαχους παίκτες από όλο τον κόσμπ για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των παικτών και να συνεχιστεί η ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ