Τόμιτς: «Θα γίνει πιο ωραίο παιχνίδι την Παρασκευή, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο» (vid)

Τόμιτς: «Θα γίνει πιο ωραίο παιχνίδι την Παρασκευή, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο» (vid)

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για το πρώτο φιλικό του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι εκείνο της Παρασκευής (20/9, 21:15) θα είναι ακόμα καλύτερο.

Ο Μίλαν Τόμιτς, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, μίλησε στην «ερυθρόλευκη» κάμερα για το πρώτο φιλικό των δύο ομάδων, στο οποίο οι Σέρβοι νίκησαν 82-77, προτρέποντας τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» να έρθει στο γήπεδο, για να απολαύσει το παιχνίδι της Παρασκευής (20/9, 21:15).

Ο Σέρβος προπονητής υποστήριξε πως αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλά τεστ, ενώ περιμένει ένα ακόμη πιο δυνατό φιλικό την Παρασκευή, στα «αποκαλυπτήρια» του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, όπου και κάλεσε τους φιλάθλους να προσέλθουν για να τα παρακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλά γιατί μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς και πιστεύω πως την Παρασκευή θα γίνει ένα ακόμα πιο ωραίο παιχνίδι. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να έρθει στο γήπεδο».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ