Ο Ρούμπιο εγκαινίασε ογκολογική μονάδα στην Ισπανία

Ο Ρούμπιο εγκαινίασε ογκολογική μονάδα στην Ισπανία

Ο Ρίκι Ρούμπιο έδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο του χαρακτήρα του, με τον Ισπανό άσο να εγκαινιάζει ογκολογική μονάδα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν ο MVP της Εθνικής Ισπανίας αλλά και γενικότερα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Ο 28χρονος Ισπανός, όμως, αποδεικνύει ότι είναι σπουδαίος και εκτός γηπέδων, προχωρώντας σε μια ενέργεια άξια σεβασμού.

Ο άσος των Φοίνιξ Σανς εγκαινίασε ογκολογική μονάδα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βαρκελώνης, σε μια κίνηση που σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα χρυσό μετάλλιο με την Εθνική του ομάδα. Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά τις συγκινητικές δηλώσεις για την μητέρα του, η οποία έχει χάσει την μάχη από την επάρατη νόσο.

Όσον αφορά τα εγκαίνια της μονάδας, ο Ρούμπιο αρκέστηκε να πει: «Είναι ένα όνειρο για μένα, πολύ μεγαλύτερο από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου».

Στο πλάι του συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας βρίσκεται και ο Βίκτορ Κλαβέρ, που έχει χάσει τον πατέρα του επίσης από τον καρκίνο, με τον φόργουορντ της Μπαρτσελόνα να σχολιάζει:

«Έχουμε βιώσει και οι δύο παρόμοιες καταστάσεις. Είχα πει στον Ρίκι από την πρώτη στιγμή πως θα είμαι δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια. Για κινήσεις σαν κι αυτή είναι ο πραγματικός  MVP».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ