Τέλος στη διαμάχη Πιτίνο- Λούιβιλ

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Ρικ Πιτίνο και του πανεπιστημίου του Λούιβιλ, έλαβε τέλος, μετά την απόσυρση των αγωγών και από τις δύο πλευρές.


Τέλος στη διαμάχη Πιτίνο- Λούιβιλ | to10.gr

Τα τελευταία χρόνια ο Ρικ Πιτίνο βρισκόταν σε ανοιχτή διαμάχη με το Πανεπιστήμιο του Λούιβιλ, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους, τον Σεπτέμβρη του 2017.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μάλιστα είχε ασκήσει αγωγή εναντίον του πανεπιστημίου, ζητώντας 40 εκατ. δολάρια. Η υπόθεση θα μπει στο αρχείο πλέον, καθώς Λούιβιλ και Πιτίνο αποφάσισαν να αποσύρουν τις αγωγές τους και να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Παραμύθια από την ιστοσελίδα της «εξυγίανσης» του Σαββίδη

Η τοποθέτηση του Πιτίνο:

«Σήμερα προχωρώ σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Κόντρα στις συμβουλές του δικηγόρου μου, αποσύρω την αγωγή μου στο ULAA. Είμαι πολύ περήφανος για πολλά επιτεύγματα που πετύχαμε με τις ομάδες στο Λούιβιλ.

Είμαι ευγνώμων που τίμησα τέτοιους αθλητές, αλλά ταυτόχρονα και απογοητευμένος με τον τρόπο που τελείωσε. Αλλά ως προπονητής είμαι υπεύθυνος για τις ενέργειες όλων των μελών της ομάδας».

«Είναι μια συναρπαστική ημέρα για το πανεπιστήμιο. Είναι μια ημέρα για ν’ αφήσει τα πάντα πίσω και είμαι σίγουρος πως η άλλη πλευρά νιώθει το ίδιο», υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής του Λούιβιλ, Βινς Τίρα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Κατερίνα Καινούργιου: Απρόοπτο με το εσώρουχο της στον αέρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο