Πρίντεζης: «Μου αρέσει η φετινή ομάδα, έχουμε παίκτες με ταλέντο»

Πρίντεζης: «Μου αρέσει η φετινή ομάδα, έχουμε παίκτες με ταλέντο»

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού στην παρουσίαση της νέας φανέλας, τόνισε ότι η φετινή ομάδα διαθέτει παίκτες με ταλέντο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα τα πάει πολύ καλά.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα του φανέλα, με τον Γιώργο Πρίντεζη να τονίζει ότι η φετινή ομάδα διαθέτει παίκτες με ταλέντο και έχει όλα τα φόντα για να τα πάει πολύ καλά. «Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής φόργουορντ και τόνισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν και να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Ολυμπιακού, το είπα αρκετές φορές. Είναι μια ομάδα συγκροτημένη, έχει παίκτες με ταλέντο και δείχνει πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί να βγει και σε κακό που θα παίζουμε μόνο στη Euroleague. Είμαστε επαγγελματίες. Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούραση.

Μπορεί οι μικρότεροι παίκτες να μην έχουν τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό με τους αγώνες, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, επαγγελματίας, να προσέχεις τη ζωή σου, να κάνεις ατομικές προπονήσεις και να βελτιωθείς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές πολλές προπονήσεις. Κάναμε μια καλή προπόνηση και παίξαμε το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Έχει επιλέξει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόουτς τους παίκτες για να φτιάξει καλύτερα το ρόστερ. Το σκεπτικό μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ