Σπυριδοπούλου: «Στην Χαλκίδα με τον κόσμο μας απέναντι στην BLMA»

Σπυριδοπούλου: «Στην Χαλκίδα με τον κόσμο μας απέναντι στην BLMA»

Η φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Μονπελιέ για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα στη μάχη με τη γαλλική ομάδα.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με την Μονπελιέ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/09) στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης», για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, απηύθυνε η Άννα Σπυριδοπούλου.

Οι «ερυθρόλευκες» θα παλέψουν για τη νίκη και το αποτέλεσμα που θα τους προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια για το δεύτερο ματς με την ομάδα από την Γαλλία στις 2 Οκτωβρίου.

Η Άννα Σπυριδοπούλου ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για την πορεία της προετοιμασίας, την BLMA, την περσινή πορεία της ομάδας της στην Ευρωλίγκα και για τον κόσμο των Πειραιωτών.

Αρχικά η φόργουορντ των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας υποστήριξε αρχικά για την δουλειά στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας όλο αυτό το διάστημα: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για εμάς. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο. Τα φιλικά στην Ουγγαρία έδειξαν τις αδυναμίες μας και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα μαζί με το προπονητικό τιμ έχουμε προσπαθήσει να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες. Είμαστε μία ομάδα ίδια σε σχέση με πέρσι, συν κάποιες προσθήκες που σίγουρα θα μας βοηθήσουν στην σεζόν και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε καλύτερες σε σχέση με την περσινή χρονιά. Έχουμε εμπιστοσύνη σε μας, την τελευταία εβδομάδα προσθέσαμε τις αναγκαίες… πινελιές και τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε και την ψυχή μας για την πρόκριση».

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη φιλοξενεί την BLMA, με την Σπυριδοπούλου να τονίζει σχετικά με την γαλλική ομάδα ότι: «Σίγουρα η BLMA είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Πέρσι είχε μία εξαιρετική πορεία στο Eurocup και αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη για τις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Διαθέτει αθλήτριες που έπαιζαν στο WNBA κάτι που δείχνει την δυναμική της. Μπήκαν αργότερα στην προετοιμασία της ομάδας τους και ίσως αυτό τους δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα χημείας. Βέβαια αυτό εμάς δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει, αφού οφείλουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο και να περιορίσουμε τα ατού της. Πιστεύω ότι είμαστε ικανές για την πρόκριση στον όμιλο της Ευρωλίγκας, όμως αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ».

Την σεζόν που πέρασε, ο Ολυμπιακός μέσω της προκριματικής φάσης, προκρίθηκε στους ομίλους της Ευρωλίγκας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε για αυτό, λέγοντας πως: «Αυτό που καταφέραμε πέρσι με την Wisla μας δίδαξε πολλά. Έχουμε λοιπόν την εμπειρία, κάτι που είναι εφόδιο για τις αναμετρήσεις με την BLMA. Μακάρι να μας βοηθήσει και να μπορέσουμε να προσφέρουμε μία ακόμα χαρά στους φίλους της ομάδας μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» απέναντι στην BLMA, έδρα που κατέκτησε την πρώτη του ιστορική νίκη στην Ευρωλίγκα επί της Sopron. Η Άννα Σπυριδοπούλου, δήλωσε για την επιστροφή της ομάδας στο συγκεκριμένο γήπεδο ότι: «Η Χαλκίδα μας έχει αγκαλιάσει πραγματικά. Ο κόσμος είναι πολύ θερμός και μας στηρίζει και με το παραπάνω όποτε παίζουμε εκεί. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε για την αναμέτρηση με την BLMA και θα ήθελα τους φίλους της ομάδας μας στο πλευρό μας. Είναι μία πολύ απαιτητική αναμέτρηση και τους έχουμε ανάγκη, ώστε να μας σπρώξουν στο αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει και για το δεύτερο ματς στην Γαλλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ