Έκρηξη Μπαφέ: «Άκου ανώνυμε δειλέ, είσαι μικρός για να απειλείς τον Ολυμπιακό» (pic)

Έκρηξη Μπαφέ: «Άκου ανώνυμε δειλέ, είσαι μικρός για να απειλείς τον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Team Manager των Ερυθρόλευκων σχολίασε με καυστικό σχόλιο κείμενο που αναρτήθηκε σε μπλογκ, το οποίο αφορά την ελληνική διαιτησία και λέει ότι διατηρεί σχέσεις με την ΕΟΚ.

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε ο Χρήστος Μπαφές, σχετικά με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αναφορικά με ένα συμβάν που έλαβε χώρα στο φιλικό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με την ομώνυμη ομάδα.

Συγκεκριμένα στο εν λόγω μπλογκ γράφτηκε (όπως το συνηθίζει) ανώνυμο κείμενο στο οποίο τονιζόταν ότι δύο παράγοντες των Ερυθρόλευκων επιτέθηκαν στο διαιτητικό τρίο της φιλικής αναμέτρησης (Σχινάς, Διαμαντής, Μπούκας).

Κείμενο που έφερε την έκρηξη του Team Manager του Ολυμπιακού, στην ιστοσελίδα που ασχολείται με την ελληνική διαιτησία και είναι φίλα προσκείμενη προς την ΕΟΚ, αποκαλύπτοντας ότι έγινε μεταξύ του ίδιου και του Διαμαντή.

Ο Χρήστος Μπαφές έγραψε: «Άκου ανώνυμε δειλέ. Δεν επιτέθηκαν ένα – δυο παράγοντες του Ολυμπιακού στους διαιτητές του φιλικού με το Περιστέρι. Εγώ τα είπα στον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή και μόνο αυτόν, αλλά μάλλον είναι φίλος σου και τον έκρυψες. Κι αυτός ξέρει πολύ καλά γιατί του τα είπα. Γράψε το όνομα μου γιατί εγώ δεν κρύβομαι σαν κι εσένα στα υπόγεια.

Άκου και κάτι άλλο. Είσαι πολύ μικρός για να απειλείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Κι εσύ και οι όμοιοι σου. Οι ψευτομαγκιές τελείωσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ