Ιτούδης: «Ηταν πολύ καλό τεστ»

Ιτούδης: «Ηταν πολύ καλό τεστ»

Στα θετικά που έδειξε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στον Προμηθέα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης ενώ σχολίασε και τα κακώς κείμενα της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε με 77-57 του Προμηθέα και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του «Γκομέλσκι Καπ».

Μετά το ματς ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία αλλά και στις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά:

«Σήμερα παίξαμε καλύτερα και θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Η ποιότητα του παιχνιδιού φανερώνει πως βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Αποδείχθηκε πως είχαμε δύο παραγωγικά δεκάλεπτα, το πρώτο και το τρίτο όπου κερδίσαμε 49-31, ενώ την ίδια στιγμή στο δεύτερο και στο τέταρτο οι δύο ομάδες ήταν ουσιαστικά ισόπαλες και είχαμε πρόβλημα επιθετικά.

Άνοιξα το rotation και αποδείχθηκε πως ήταν πολύ καλό τεστ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν εδώ για τη στήριξη και ελπίζω πως θα βρίσκεται ακόμη περισσότερος κόσμος εδώ αύριο για τους τελικούς του τουρνουά» τόνισε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ