Τόμας: «Ιδανικό που δεν άλλαξε καθόλου η ομάδα, συγκεντρωμένοι με την Μονπελιέ»

Τόμας: «Ιδανικό που δεν άλλαξε καθόλου η ομάδα, συγκεντρωμένοι με την Μονπελιέ»

Η γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο «10» για τη νέα σεζόν που έρχεται, την αναμέτρηση με την Μονπελιέ αλλά και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των νταμπλούχων Ελλάδας.

Είναι η δεύτερη χρονιά της στον Ολυμπιακό και νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ για να δικαιώσει όσους την εμπιστεύτηκαν.

Η Τζέσικα Τόμας «διψάει» για τίτλους και… βελτίωση των Ερυθρόλευκων για τη σεζόν 2019-20. Δεν φτάνει το περσινό νταμπλ και η αξιόλογη πορεία στην Ευρωλίγκα, με την Αμερικανίδα γκαρντ να εξομολογείται στο «10» τι ακριβώς περιμένει στο Λιμάνι, στην δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της.

Αρχικά λοιπόν, η Τόμας, έχοντας πάντα το χαμόγελο στα χείλη, τόνισε για την επιστροφή της στην οικογένεια του Ολυμπιακού πως: «Δεν γίνεται να μην είμαι ενθουσιασμένη που επέστρεψα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Παίξαμε κάποια φιλικά αυτό το διάστημα για να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Έχω να σου πω ότι οι προπονήσεις πηγαίνουν εξαίσια και νιώθω την όμορφη ενέργεια και το κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Όλοι περιμένουν λοιπόν πως και πώς να κάνουμε την διαφορά φέτος και να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Οσο για το τι θέλει να αλλάξει σε σχέση με πέρσι; Η Τόμας δήλωσε: «Θεωρώ ότι θα είμαι σκληρή με τον εαυτό μου εάν σου μιλήσω για την προηγούμενη σεζόν. Οπότε περιμένω από τη νέα χρονιά να είμαι μία καλύτερη συμπαίκτρια πρώτα, να είμαι ωφέλιμη για την ομάδα μου, γιατί γνωρίζω ότι οι προπονητές μου περιμένουν πάρα πολλά από μένα και όλοι εδώ γενικότερα περιμένουν πολλά από μένα. Οπότε θέλω να είμαι καλύτερη παίκτρια, να ηγηθώ των προσπαθειών της ομάδας μου, να παρουσιαστώ ανώτερη στο παρκέ και να προσφέρω τα πάντα στον Ολυμπιακό».

Σήμερα στις 18:30, οι Ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν την Μονπελιέ στην Χαλκίδα. Ένα ματς που είναι το πρώτο της διπλής… κόντρας με τις Γαλλίδες, στον δρόμο για το εισιτήριο που οδηγεί στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Ποια η άποψή της; «Θα είναι δύσκολες οι μάχες με την Μονπελιέ, όμως αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε μας αποκλειστικά. Να βρούμε ουσιαστικά τρόπους για να βελτιωθούμε. Να γίνουμε όσο το δυνατόν ομάδα, η μία να βοηθάει την άλλη και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Γνωρίζουμε πως έρχεται ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά τώρα πρέπει και οφείλουμε να κοιτάμε εμάς και τίποτα περισσότερο. Τα πάντα θα κριθούν στην αυτοσυγκέντρωσή μας».

Φέτος θα έχει δίπλα της παίκτριες που ξέρει για τα καλά, αφού ο Ολυμπιακός είχε μόλις τρεις νέες προσθήκες, με τον κορμό των τετράκις νταμπλούχων και αήττητων Ελλάδας να μένει αναλλοίωτος.

Η Τόμας ερωτώμενη για αυτό, υποστήριξε: «Πιστεύω ότι είναι ιδανικό ότι η ομάδα δεν άλλαξε καθόλου και απλά προχώρησε σε μερικές προσθήκες. Αγαπώ αυτήν την ομάδα και μόνο θετικό είναι το γεγονός πως γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα και εγώ να παραμείνω για να σου πω την αλήθεια. Ξέρουμε που παίζουμε και τι εκπροσωπούμε. Ολοι έχουν εμπειρία, όλοι έχουν πολύ πλάκα εδώ και η αλήθεια είναι ότι διασκεδάζω πολύ να δουλεύω σε αυτό το όμορφο κλίμα. Κάνει την εμπειρία μου μακριά από την χώρα μου να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα».

Τέλος την ρωτήσαμε τι ακριβώς της έλειψε όσο ήταν στις ΗΠΑ. Η απάντησή της είχε μπόλικο γέλιο αλλά και δόσης ειλικρίνειας, με την «Τζέι Τι» να λέει: «Είναι εύκολο αυτό (γέλια). Εννοείται το φαγητό. Γύρος. Σουβλάκι. Το ελληνικό κρέας περισσότερο (κι άλλα γέλια), όμως περισσότερο μου έλειψαν οι συμπαίκτριές μου. Τα πάντα εδώ. Νιώθω ότι επέστρεψα στο σπίτι μου και χαίρομαι που έχω όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ