Γιατράς: «To ρόστερ μας είναι πλήρες»

Γιατράς: «To ρόστερ μας είναι πλήρες»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τη νίκη του Προμηθέα απέναντι στην Ούνικς Καζάν, τονίζοντας ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες.

Ο Προμηθέας νίκησε στην παράταση την Ούνικς Καζάν 87-83 και κατέκτησε την τρίτη θέση του Gomelsky Cup, σε ένα παιχνίδι- πρόβα ενόψει και των αναμετρήσεων των Πατρινών στο Eurocup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς μίλησε για την φιλοσοφία της ομάδας του, κάνοντας ένα σχόλιο και για το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιατρά: «Θα πω ξανά πως ήταν μεγάλη τιμή που βρεθήκαμε σε αυτό το τουρνουά. Παίξαμε δύο πολύ δυνατά φιλικά. Είδαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχουμε ένα ταξίδι και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό.

Να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για την άψογη διοργάνωση και να ευχηθώ και στις υπόλοιπες ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους. Όσον αφορά το ματς με την Ούνικς, ήταν συναρπαστικό για όσους ήταν στο γήπεδο κι ελπίζω να έμειναν ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις των ομάδων».

Σε ερώτηση για το αν το ρόστερ του Προμηθέα είναι πλήρες, σχολίασε: «Αυτό είναι το ρόστερ της ομάδας μας, συν τους νέους παίκτες που έχουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία του συλλόγου μας. Ο Φίλερ δεν έπαιξε, γιατί είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό από το ματς με την ΤΣΣΚΑ, αλλά το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ