Μόνο στην Ελλάδα θα σφυρίζει ο Αναστόπουλος

Μόνο στην Ελλάδα θα σφυρίζει ο Αναστόπουλος

Ο έμπειρος διαιτητής με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από τις διεθνείς διοργανώσεις και πλέον θα σφυρίζει μόνο στους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων.

Την απόφασή του να μην ξανασφυρίξει σε ευρωπαϊκό αγώνα ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος ρέφερι, ένα χρόνο πριν συμπληρώσει το όριο ηλικίας, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ παράλληλα εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν σφύριξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αφού δεν έλαβε ποτέ τη σχετική κλήση από τους ιθύνοντες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν κλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στην τελική φάση της διοργάνωσης, παρότι σφύριξε και στους 12 αγώνες της Προκριματικής Φάσης!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Αγαπητοί φίλοι, έχοντας δουλέψει στο υψηλότερο επίπεδο της FIBA στις τρεις τελευταίες σεζόν, ξεκινώντας από το Ευρωμπάσκετ 2017, διαιτητεύοντας τρεις συνεχόμενους τελικούς (ΒCL 2017, FEC 2018 και 2019) και 12/12 αγωνιστικές των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου σαν πρώτος διαιτητής, ήλπιζα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Για λόγους εκτός ελέγχου μου, αυτό δεν συνέβη.

Την ίδια στιγμή, εξαιτίας μιας σειράς γεγονότων που έλαβαν χώρα εντός κι εκτός παρκέ στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, τόσο στη χώρα μου όσο και στο εξωτερικό, τα οποία επηρέασαν εμένα και την οικογένεια μου σωματικά και πνευματικά και αφού το σκέφτηκα σοβαρά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσω την καριέρα μου σαν διαιτητής της FIBA μία σεζόν πριν συμπληρώσω το όριο ηλικίας. Αν και δεν ήταν εύκολη η απόφαση, είμαι πεπεισμένος πως είναι αυτή είναι η σωστή στιγμή.

Ευκαιρίας δοθείσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου σε όλο τον κόσμο για τις στιγμές που μοιραστήκαμε εντός κι εκτός παρκέ. Απόλαυσα κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ