Έφτασε στη Γαλλία για το ματς με τη Μονπελιέ ο Ολυμπιακός

Έφτασε στη Γαλλία για το ματς με τη Μονπελιέ ο Ολυμπιακός

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού έφτασε στη Γαλλία το απόγευμα της Τρίτης (1/10), εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Μονπελιέ για τα προκριματικά της Euroleague.

Έτοιμος για μία ακόμα υπέρβαση είναι ο Ολυμπιακός. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας από το απόγευμα της Τρίτης (01/10) βρίσκονται στον Μονπελιέ, όπου και θα αντιμετωπίσουν την BLMA (02/10, 21:00), στον επαναληπτικό αγώνα της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν με 63-66 στην Χαλκίδα και χρειάζονται νίκη με τέσσερις πόντους στην Γαλλία.

Σε περίπτωση που δεν το καταφέρουν, τότε δεν σταματάει το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, αφού θα αγωνιστούν στο Eurocup.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Μονπελιέ, ο Θρύλος πραγματοποίησε προπόνηση στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, με τον Γιώργο Παντελάκη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Στην Ελλάδα έμεινε η Βασιλική Λούκα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας αφού κρίνεται το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε στην Χαλκίδα με τρεις πόντους εξαιτίας ενός κακού διαστήματος που είχαμε στα μέσα της τρίτης περιόδου. Ήμασταν καλοί για 35 λεπτά όμως στο δεύτερο παιχνίδι πρέπει να είμαστε και τα 40.

Κάναμε πέντε δυνατές προπονήσεις, δουλέψαμε πολύ αυτές τις μέρες και σίγουρα θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γυρίσουμε πίσω με την πρόκριση.

Σίγουρα είναι δύσκολο. Η BLMA διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και η έδρα της είναι ένα επιπλέον εμπόδιο για εμάς. Πιστεύω στις παίκτριες μου, έχουν περάσει πολλές ώρες στο παρκέ, παλεύουν σκληρά και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο την Τετάρτη. Είμαστε Ολυμπιακός, πέρσι τα καταφέραμε απέναντι στην Wisla, γνωρίζουμε τον τρόπο και πρέπει να φύγουμε από το Μονπελιε με τη νίκη που θα μας φέρει στην Ευρωλίγκα».

Από την μεριά της η Εβίνα Σταμάτη υποστήριξε πως: «Η ήττα στην Χαλκίδα μας ενόχλησε και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για αντιστρέψουμε την κατάσταση. Όπως είπε και ο κόουτς, πρέπει να είμαστε 40 λεπτά καλές για να καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην έδρα της BLMA. Θα έχουμε δύσκολη αποστολή, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι της Τετάρτης και θέλουμε πολύ να γυρίσουμε στην Ελλάδα με την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ