Κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός με το ΣΕΦ. Πλήρωσε σήμερα 100.000 ευρώ

Κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός με το ΣΕΦ. Πλήρωσε σήμερα 100.000 ευρώ

Παίρνει αύριο την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την συμμετοχή του στην Α2

Μονίμως στο… επικοινωνιακό σημάδι ο Ολυμπιακός. Πολλώ δε μάλλον τώρα που σφίγγουν τα γάλατα στον «Φάρο». Κάπως έτσι πριν από λίγο κυκλοφόρησε μια είδηση που λέει πως ούτε λίγο ούτε πολύ οι Ερυθρόλευκοι δεν θα πάρουν άδεια συμμετοχής στην Α2 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού λόγω οφειλών στο ΣΕΦ. Από την περασμένη χρονιά.

Τι ισχύει: Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει όντως να παρουσιάσουν αύριο την Παρασκευή στην ΕΕΑ μια πρόοδο των επαφών με το ΣΕΦ για να πάρουν άδεια για το πρωτάθλημα, μια ημέρα πριν από το τζάμπολ. Πρόοδο για την οποία φρόντισαν σήμερα καθώς υπέβαλλαν στη νέα διοίκηση του Σταδίου το ποσό των 100.000 ευρώ ως προκαταβολή ξεκινώντας μια σειρά από διαπραγματεύσεων.

Οι Ερυθρόλευκοι θεωρητικά οφείλουν 520.000 ευρώ στο ΣΕΦ για τη μίσθωση του κλειστού. Πρακτικά όμως οι Πειραιώτες δεν αναγνωρίζουν αυτή την οφειλή. Και για αυτό ακριβώς δεν είχαν πληρώσει ως εδώ. Η νέα διοίκηση του Σταδίου η οποία ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες, φαίνεται ότι κατάφερε να λειτουργήσει τα πάντα πολύ πιο γρήγορα. Σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση που το συγκεκριμένο θέμα το είχε «παγωμένο» για παραπάνω από έναν χρόνο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προφανώς και θα πάρει άδεια από την ΕΕΑ. Άρα θα συμμετάσχει κανονικά η αναπτυξιακή του ομάδα στην Α2. Ο «φάρος» να κοιτάξει να είναι τα ταμεία του… όπως πρέπει. Στον έλεγχο που έρχεται, και τον οποίο αποκάλυψε to10.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ