Έφτασε στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός

Έφτασε στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Βαλένθια το μεσημέρι της Τετάρτης (23/10) ενόψει της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup.

Μετά την επιτυχημένη του πρεμιέρα στο Eurocup, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και φιλοξενείται στην Ισπανία από την Βαλένθια την Πέμπτη (24/10, 21:30) για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκες προέρχονται από την άνετη νίκη επί της Ναμούρ και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες του στον όμιλό τους. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Βαλένθια το μεσημέρι της Τετάρτης (23/10) και θα προπονηθεί το απόγευμα στο Pabellon Municipal Fuente de San Luis.

Στην Ισπανία δεν ταξίδεψαν οι Άννα Σπυριδοπούλου και Βασιλική Λούκα οι οποίες παραμένουν τραυματίες και συνεχίζουν το πρόγραμμά τους, για να μπορέσουν να επανέλθουν το συντομότερο δυνατόν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

H αποστολή του Ολυμπιακού για τo παιχνίδι με την Βαλένθια αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση: «Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για μας είναι ο πρώτος τελικός μας για το Eurocup. Ουσιαστικά μια αναμέτρηση που κρίνει πολλά σχετικά για τον όμιλο μας. Εμείς σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε τη νίκη. Έτσι και μέσα στην Ισπανία θα δώσουμε τα πάντα για να επιτρέψουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Η Valencia είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, όμως όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε καλά και θεωρώ ότι είμαστε στο επίπεδο που χρειάζεται για το βήμα παραπάνω. Έχουμε απουσίες όμως αυτή δεν είναι δικαιολογία και δεν σκεφτόμαστε ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι όποιος καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς από την μεριά μας».

Από την μεριά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στον όμιλο για το Eurocup, είχαμε… κυκλώσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Valencia είναι μία αντίπαλος που δεν μπορείς να την υποτιμήσεις, διαθέτει ισχυρό ρόστερ και θεωρώ ότι μαζί της θα παλέψουμε για την κορυφή του ομίλου. Είναι σημαντικό να μαζέψουμε νίκες για τη συνέχειά μας στην διοργάνωση και θέλουμε να φύγουμε αήττητες στο Eurocup από την Ισπανία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ