Στην «μάχη» για το 2/2 στην Βαλένθια

Στην «μάχη» για το 2/2 στην Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στην Ισπανία για την 2η αγωνιστική του Eurocup, με τις Ερυθρόλευκες να αντιμετωπίζουν τις «νυχτερίδες» στο Pabellon Municipal Fuente de San Luis (24/10, 21:30)

Μετά την επιβλητική νίκη επί της Ναμίρ στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Βαλένθια για την 2η αγωνιστική του Eurocup (24/10, 21:30 ζωντανά στο κανάλι της FIBA στο youtube). Οι αθλήτριες του Γιώργου Παντελάκη προέρχονται από μία εξαιρετική εμφάνιση στο Φάληρο και απέναντι στην ομάδα από το Βέλγιο και προσδοκούν για θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αφού η Βαλένθια είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στην διοργάνωση και άμεση συνδιεκδικήτρια των θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του Eurocup. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Βαλένθια το μεσημέρι της Τετάρτης (23/10), ενώ στην Ισπανία δεν ταξίδεψαν οι Άννα Σπυριδοπούλου και Βασιλική Λούκα οι οποίες παραμένουν τραυματίες και συνεχίζουν το πρόγραμμά τους, για να μπορέσουν να επανέλθουν το συντομότερο δυνατόν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στο Pabellon Municipal Fuente de San Luis (24/10, 21:30) αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ