Ολυμπιακός: Στα Χανιά για την 101η νίκη του

Ολυμπιακός: Στα Χανιά για την 101η νίκη του

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα αήττητα Χανιά (02/11, 16:00) και θα διεκδικήσει την 101η συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα Γυναικών και 118η σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Μετά την άνετη επικράτηση με 40 πόντους επί της VBW CEKK Cegled, η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επικεντρώνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και την 4η αγωνιστική του.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τα Χανιά (02/11, 16:00), τα οποία είναι αήττητα στις τρεις αγωνιστικές της Α1.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα αγωνιστεί στο ΕΑΚ Χανίων της Κρήτης και θα διεκδικήσει την 101η συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα Γυναικών και 118η σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στα Χανιά αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Μοναδική που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι είναι η Βασιλική Λούκα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι ότι: «Αρχικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και το δείξαμε την Τετάρτη στο ΣΕΦ. Όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Το ελληνικό πρωτάθλημα και γενικότερα οι εγχώριες διοργανώσεις είναι ο πρώτος μας στόχος. Είμαστε αήττητοι, θέλουμε να παραμείνουμε έτσι και απέναντι μας θα βρούμε τα Χανιά. Μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και δεν γίνεται να την υποτιμήσεις. Θέλω από τις παίκτριες μου να είναι συγκεντρωμένες και να παίξουν στα γνωστά τους επίπεδα. Η ομάδα πηγαίνει καλά και ευελπιστώ και στην Κρήτη να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είμαι χαρούμενος από όσα βλέπω αυτό το διάστημα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και περιμένω άλλη μια καλή εμφάνιση στα Χανιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ