Ολυμπιακός – Μελίσσια 119-45

Ολυμπιακός – Μελίσσια 119-45

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στο ματς της πέμπτης αγωνιστικής με τα Μελίσσια και επικράτησε εύκολα με 74 πόντους διαφορά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα των Μελισσίων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών με 119-45.

Οι ερυθρόλευκες ήταν εντυπωσιακές και αύξαναν όσο περνούσε η ώρα τη διαφορά τους, φτάνοντας στο τελικό +74.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Σταμάτη με 22 πόντους, ενώ η Γκρέιβς είχε 17 και η Σταμολάμπρου 15.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τις 119 σερί νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αθηναϊκού, ενώ πλέον έχει 102 συνεχόμενες νίκες στην Α1 Γυναικών. Παράλληλα οι 119 πόντοι του Θρύλου αποτελούν επιθετικό ρεκόρ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως και η διαφορά των 74 πόντων με την οποία έληξε η αναμέτρηση με τα Μελίσσια.

Δεκάλεπτα: 33-13, 65-21, 93-31, 119-45

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 11(3), Σταμάτη 22(6), Αυτζή 8(2), Σπυριδοπούλου 6, Παυλοπούλου 7(1), Νικολοπούλου 7, Σωτηρίου 13(2), Γκρέιβς 17, Γέμελος 5(1), Γιουρτσένκοβα 6, Κοσμά 2, Σταμολάμπρου 15(3).

Μελίσσια (Μάλαμα): Χάρις 4(1), Τσέτα, Ναυροζίδου 11(1), Στεφάνου 12(1), Πατέρα 6(2), Παναγιωτίδη, Κοιλιαρίδη 3, Ζακυνθινού 5, Κούκη, Κωνσταντινίδου, Κούρπα, Γιαμπάνη 4.

Μετά την αναμέτρηση ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, τόνισε: «Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε σοβαροί και το καταφέραμε και σήμερα αυτό απέναντι στα Μελίσσια. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε πολύ κατάσταση και ελπίζουμε όλοι να μην μας στοιχίσει η διακοπή και χαλάει ο ρυθμός μας. Πλέον θα κάτσουν να ξεκουραστούν λίγο οι αθλήτριες που θα μείνουν πίσω και οι διεθνείς μας θα πρέπει να διαχειριστούν την κούρασή τους. Με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο και έχει κάνει πολλά βήματα σε σχέση με πέρσι. Πάντα τα ρεκόρ τα έχουμε στην πίσω θέση του μυαλού μας και σκοπός είναι να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Όπως και να έχει, στα ρεκόρ έχουν συμμετοχή όλοι οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει σε αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και είναι ουσιαστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό. Από τους προπονητές μέχρι και τις παίκτριες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Και φυσικά είναι ένα επακόλουθο της προπόνησης και της συνέπειας που δείχνουμε στα παιχνίδια».

Η πρώτη σκόρερ των ερυθρολεύκων, Εβίνα Σταμάτη δήλωσε:«Είναι μία ιδιαίτερη μέρα γιατί δημιουργήσαμε νέα ρεκόρ για τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι πως αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται. Και αυτό γιατί προερχόμαστε από τα ματς της Ευρώπης, που το επίπεδο είναι εντελώς διαφορετικό και πρέπει να είμαστε 100% πνευματικά έτοιμες και στο πρωτάθλημα. Με την δουλειά μας τα κάνουμε εύκολα και στόχος μας είναι να διευρύνουμε κι άλλο τα ρεκόρ μας σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και να παραμείνουμε αήττητες σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ