Κολεγιακή ομάδα νίκησε την Team USA! (vid)

Κολεγιακή ομάδα νίκησε την Team USA! (vid)

Η κολεγιακή ομάδα του Όρεγκον κατάφερε να κάνει το απόλυτο... θαύμα, επικρατώντας της Εθνικής Αμερικής σε φιλικό αγώνα μπροστά σε 12000 θεατές.

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Η γυναικεία ομάδα του Όρεγκον, το νούμερο 1 φαβορί για την κατάκτηση του κολεγιακού πρωταθλήματος το 2020, νίκησε με 93-86 την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σε φιλική αναμέτρηση στο Γιουτζίν την οποία παρακολούθησαν 12000 θεατές!

Παρά το γεγονός πως αρχικά μπορεί να εκληφθεί ως… πλάκα, η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή, με την εκπληκτική σε απόδοση Σαμπρίνα Ιονέσκου να κάνει ότι θέλει στο παρκέ και να οδηγεί την ομάδα της σε μια ιστορική νίκη απέναντι στην Team USA.

Η 22χρονη ύψους 1μ.80 γκαρντ σκόραρε 30 πόντους από 7/10 δίποντα, 3/10 τρίποντα και 7/7 βολές, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως τους 20 πόντους εξ αυτών τους έβαλε στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης.

Η Σάτου Σάμπαλι την ακολούθησε σε απόδοση (25 πόντοι από 7/11 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 2/2 βολές), με το Όρεγκον να έχει συνολικά 26/44 δίποντα, 9/26 τρίποντα και 14/14 βολές.

Από την πλευρά της, πάντως, η Εθνική των ΗΠΑ μπορεί να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία το γεγονός πως αγωνιζόταν με σημαντικές ελλείψεις όπως η Μπριάνα Στούαρντ και η Ελίνα Ντέλε Ντον, η Μπρίτνι Γκάινερ και η Τίνα Τσαρλς, αλλά παρόλα αυτά παρέταξε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα στο παρκέ.

Σε καλή μέρα για τις ηττημένες βρέθηκε η Νέκα Ογκούμικε που ήταν και η πρώτη σκόρερ της ομάδας, ενώ 17 πρόσθεσε η Ντιάνα Ταουράζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ