Στα «Δύο Αοράκια» θα γίνει το 24ο ΕΚΟ All Star Game

Στα «Δύο Αοράκια» θα γίνει το 24ο ΕΚΟ All Star Game

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που το Ηράκλειο φιλοξένησε τη γιορτή του μπάσκετ. Το 2020 το All Star Game επιστρέφει στο νησί του μπάσκετ

Αν υπάρχει ένα γήπεδο που… ταιριάζει στο μπάσκετ, αυτό είναι στα «Δύο Αοράκια». Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι φέτος, μετά 10 χρόνια, το ΕΚΟ All Star Game θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου! Κι αναμένεται να γίνει μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες, καθώς ο κόσμος του Ηρακλείου έχει αγκαλιάσει όλες τις μπασκετικές εκδηλώσεις, που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη συνεργασία της ΕΚΟ και του ΕΣΑΚΕ για την Basket League.

Αναλυτικά δήλωσε: «Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου. Μετά την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, ο θεσμός του All Star Game ταξιδεύει στο νησί της Κρήτης και σε μια ακόμη μεγάλη πόλη της χώρας μας.

Το Ηράκλειο έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες την αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση στη διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων. Θεωρούμε ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει μια απόλυτα επιτυχημένη «Γιορτή του Επαγγελματικού Μπάσκετ», όπως ήταν οι δύο προηγούμενες, μετά την αναβίωση του θεσμού.

Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα έχει το… άρωμα της κρητικής φιλοξενίας και μια σειρά από εκπλήξεις, που θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζουμε προς το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου. Κάθε θεσμός για να παραμείνει επιτυχημένος πρέπει να ανανεώνεται και σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ και την EKO θα συμπεριλάβουμε στην 24ο διοργάνωση καινοτομίες, για να συνεχίσει το All Star Game να είναι από τις πιο αγαπημένες εκδηλώσεις των παιδιών, των νέων και της ελληνικής οικογένειας».

Από την πλευρά του ΠΣΑΚ, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ, δήλωσε: «Ο ΠΣΑΚ πάντα θέλει να υποστηρίζει τις κοινωνικές δράσεις και θα συμμετέχει στην υλοποίηση της προσπάθειας του «Make Your Point». Όταν έπαιζα στο Σιάτλ, η ομάδα είχε αναλάβει μια παρόμοια δράση, να ανακατασκευάσει ένα ανοικτό γήπεδο.

Ως Κρητικός, χαίρομαι που θα γίνει στο Ηράκλειο το EKO Αll Star Game. Είναι σημαντική η επίδραση για την ανάπτυξη του μπάσκετ, γιατί την προηγούμενη φορά που φιλοξενήθηκε στα Χανιά, αυξήθηκαν κατά 3.000 τα νέα δελτία!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ