Όταν το μπάσκετ έχει (και το δείχνει) κοινωνική ευθύνη (pics, vid)

Όταν το μπάσκετ έχει (και το δείχνει) κοινωνική ευθύνη (pics, vid)

Η ενέργεια «Make Your Point» ξεχωρίζει από τις δράσεις του ΕΣΑΚΕ (και του ΠΣΑΚ), στο πλαίσιο της χορηγίας του Πρωταθλήματος από την ΕΚΟ

Όποιος νομίζει ότι το μπάσκετ είναι μόνο πόντοι και τρίποντα, ασίστ και καρφώματα, έχει δει το δέντρο, αλλά έχει χάσει το δάσος. Στη σημερινή παρουσίαση της Κεντρικής Χορηγίας της Basket League, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και τη βασική ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, που θα υλοποιήσει σε συνεργασία με την ΕΚΟ. Μια δράση με ιδιαίτερο συμβολισμό και αξία.

Στόχος της ενέργειας «Μake your Point» είναι να φέρει το μπάσκετ κοντά στους νέους, στις μεγάλες αλλά και στις μικρές πόλεις της χώρας και να γεμίσει τα γήπεδα, με την επόμενη γενιά υγειών φιλάθλων. Όταν αναφερόμαστε σε γήπεδα, πρέπει να είναι ασφαλή και προσεγμένα, ανακαινισμένα γήπεδα, στα οποία τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, να διαμορφώσουν το συναίσθημα του ευ αγωνίζεσθαι και να αγαπήσουν ξανά το μπάσκετ της γειτονιάς.

Οι αθλητές της EKO Basket League συμμετέχουν ενεργά στη βασική ενέργεια κοινωνικής ευθύνης του ΕΣΑΚΕ. Το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, αλλά και η παρουσία των: Ίαν Βουγιούκα (Παναθηναϊκός), Παναγιώτη Βασιλόπουλου (Περιστέρι), Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Γιουτζίν Λόρενς (Ιωνικός Νίκαιας) και Μιχάλη Λούντζη (Λαύριο).

Δείτε το βίντεο της ενέργειας «Make Your Point»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ