Ολυμπιακός: Τα φώτα πέφτουν στις Γυναίκες στο ΣΕΦ με Βαλένθια

Ολυμπιακός: Τα φώτα πέφτουν στις Γυναίκες στο ΣΕΦ με Βαλένθια

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τις Ισπανίδες και αναζητούν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει πλεονέκτημα για την επόμενη φάση του Eurocup.

Σε μία ακόμα δύσκολη «μάχη» ρίχνεται η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού για το Eurocup, καθώς οι αθλήτριες του Γιώργου Παντελάκη αντιμετωπίζουν την Βαλένθια στο ΣΕΦ σήμερα (27/11, 19:30 Cosmote Sport 7HD), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι Ερυθρόλευκες είναι πλήρεις, με το προπονητικό τιμ να αποφασίζει πριν το ματς ποια από τις ετοιμοπόλεμες αθλήτριές του θα κόψει για τον αποψινό αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Τι ζητάει όμως ο Ολυμπιακός απόψε με την Βαλένθια στο ΣΕΦ; Αρχικά τη νίκη, με τους 11 πόντους διαφοράς από την Ισπανία να είναι ουσιαστικά για το… γόητρο και τίποτα περισσότερο. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας, οι οποίες προσφάτως έσπασαν το ρεκόρ του Αθηναϊκού και έφτασαν τις 120 νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, έχουν στο νου τους το συνολικό average των πόντων τους.

Βρίσκονται πριν το ματς με την Βαλένθια στο +96 , ενώ η ισπανική ομάδα βρίσκεται στο +112, την ώρα που οι Ερυθρόλευκες δεν «μάχονται» μόνο με τις Ισπανίδες. Το συνολικό average των πόντων παίζει για όλες τις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση και στην επόμενη φάση και θα έχουν ίδιο ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ