Αυτά τα προφίλ να αποφύγεις στα social media

Αυτά τα προφίλ να αποφύγεις στα social media

Όταν πρόκειται για γνωριμίες μέσω διαδικτύου κάποια στοιχεία φωνάζουν «Τρέξε».

Ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες προφίλ υπάρχουν άνθρωποι εσωστρεφείς που προσπαθούν όντως να βρουν τον έρωτα της ζωής τους στις κοινωνικές πλατφόρμες. Μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό είναι λογικό να χάσεις την μπάλα. Ποιους/-ες να προτιμήσεις; Ποιους/-ες να αποφύγεις; Αυτό το άρθρο σε αυτά τα προφίλ που αν τα αποφύγεις, μάλλον θα είναι καλή απόφαση.

Ημίγυμνες φωτογραφίες

Ειδικά αν είναι φωτογραφίες προφίλ. Το προφίλ κάποιου στα κοινωνικά δίκτυα υποτίθεται πως είναι η εικόνα του προς τα έξω. Αν ένας άνθρωπος πιστεύει ότι η καλύτερη εικόνα που μπορεί να δείξει προς τα έξω είναι οι μύες του ή οποιοδήποτε άλλο σωματικό προσόν, δεν είναι και το καλύτερο σημάδι.

Θεωρίες συνομωσίας

Συνήθως οι άνθρωποι που πιστεύουν σε ερπετόμορφους, σιωνιστές, επίπεδη γη, Ελ (ζουν ανάμεσά μας), ιλουμινάτι είτε έχουν κάποιο ψυχολογικό θέμα, είτε δεν είναι φωστήρες.


Πολλές φωτογραφίες με παιδιά ή pets

Δεν θα απαγορεύσει κανείς σε κανέναν να αγαπάει τα παιδιά του και τα ζώα του υπερβολικά. Ωστόσο είναι λίγο τρομακτικό να βλέπεις το προφίλ ενός ενήλικα ώριμου ανθρώπου γεμάτο από φωτογραφίες του παιδιού του σε διάφορες πόζες. Ίσα ίσα, οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πολύ για το παιδί τους, κάνουν το αντίθετο. https://www.in2life.gr/home/child/article/637106/na-anevazo-tis-fotografies-ton-paidion-moy-sto-facebook.html Ίσως το χρησιμοποιεί για μαγνήτη του αντίθετου φύλου.

Πολλές φωτογραφίες με την ελληνική σημαία

Έχεις αδυναμία στην πατρίδα σου; Αγαπάς την ιστορία αυτού του τόπου; Ανέβασε ρητά του Αριστοτέλη, του Σωκράτη και του Πυθαγόρα. Οι αιματοβαμμένες ελληνικές σημαίες και ο Άη Γιώργης πάνω από την ελληνική σημαία είναι δραματικές, δεν αντικατοπτρίζουν το σήμερα και δείχνουν ένα άνθρωπο όχι φιλόπατρι αλλά πατριδοκάπηλο.

Καθόλου φωτογραφίες
Ένα προφίλ που δεν έχει φωτογραφίες και έχει ίσως μία-δυο πιξελιαρισμένες (θολές-κακής ποιότητας-με τετραγωνάκια) που αναπαριστούν μοντέλα είναι κάτι παραπάνω από προειδοποιητικές για ψεύτικο προφίλ.

Αστεία με ημίγυμνες γυναίκες/ημίγυμνους άντρες

Αντίστοιχα με τις ημίγυμνες φωτογραφίες προφίλ έτσι και εδώ. Αν κάποιου η εντύπωση είναι ότι θετική εικόνα προς τα έξω βγάζει ένα αστείο που χλευάζει το ημίγυμνο γυναικείο ή αντρικό σώμα και το έχει και «σημαία» στο προφίλ του, είναι κάτι που αν δεν σε ξενερώσει ίσως πρέπει να σε προβληματίσει.

Όνομα επιχείρησης αντί για ονοματεπώνυμο

Στις περισσότερες περιπτώσεις ένα ανθρώπινο προφίλ που χρησιμοποιείται για σελίδα είναι προφίλ παντρεμένου/-ης ή δεσμευμένου/-ης. Επίσης, δείχνει άνθρωπο σχετικά άξεστο, καθώς πλέον έχει μάθει και η κουτσή μαρία πώς να φτιάχνει μία σελίδα στο facebook.

Τον αριθμό τηλεφώνου σε δημόσια θέα

Άλλο πάλι κι αυτό. Η λογική λέει ότι αποφεύγουμε να δίνουμε το τηλέφωνό μας σε ανθρώπους που δεν έχουμε γνωρίσει τόσο ώστε να μας το επιτρέψει η οικειότητα που έχουμε αναπτύξει. Αν κάποιος, λοιπόν, έχει σε κοινή θέα τον αριθμό του τηλεφώνου του σημαίνει ότι μπορεί να έχει τον αριθμό του κυριολεκτικά οποιοσδήποτε μπαίνει στο προφίλ του ή τον έχει φίλο. Κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την περίπτωση.

Υπερβολικά λίγες δημοσιεύσεις

Αν οι δημοσιεύσεις αφορούν μονάχα το Candy Crash που παίζει, τότε μάλλον ο λογαριασμός ανήκει –ξανά- σε κάποιον παντρεμένο/η. Και αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει το facebook μόνο για να παίζει, τότε δεν έκανε αιτήματα φιλίας και εν ολίγοις δεν θα είχε facebook.

Πηγή: In2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ