Τσαρτσαρής : «Το χειρότερο είναι ότι διέρρευσε η επιστολή»

Τσαρτσαρής : «Το χειρότερο είναι ότι διέρρευσε η επιστολή»

Οι πάντα ψύχραιμες και μετρημένες τοποθετήσεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Κώστας Τσαρτσαρής λέει λίγα, αλλά εννοεί πολλά.

«Τελικά είναι στραβός ο γιαλός. Το γεμίσανε και με γκρέμια τόσα χρόνια… Αλλά το χειρότερο είναι ότι διέρρευσε η επιστολή, που υποτίθεται ήταν προσωπική και φυσικά με διαφορετική σύσταση». Ο Κώστας Τσαρτσαρής «τιτίβισε» με νόημα. Πήρε θέση, έκανε νέα παρέμβαση για το θέμα των τριών διεθνών (Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Αντώνης Κόνιαρης) και της επιστολής που έστειλαν στην ηγεσία της ΕΟΚ.

Η… διαρροή της επιστολής δείχνει ότι έχει χαθεί κάθε έννοια εμπιστοσύνης, στο πρόσωπο του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Γιατί είναι προφανές ότι η αρχική διαρροή δεν ήταν από την πλευρά των παικτών, οπότε εύκολα κανείς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αν οι τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού ήθελαν να δημοσιοποιήσουν τη θέση τους, θα το είχαν κάνει εξ αρχής.

Επειδή πρέπει να μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει αυτά που συμβαίνουν, το ένα πρόβλημα είναι η άρνηση συμμετοχής στην «επίσημη αγαπημένη». Δεν είναι, όμως, εξίσου σοβαρό πρόβλημα το να δημοσιοποιείται μια επιστολή, που πηγαίνει στον αρμόδιο; Όπως και να ‘χει, καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του για το ποιος χρησιμοποιεί την Εθνική για προσωπικό όφελος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ