Ζώδια: Τα… κακά παιδιά που όλοι ερωτευόμαστε

Αλλά και για τα «κακά κορίτσια».


Ζώδια: Τα… κακά παιδιά που όλοι ερωτευόμαστε | to10.gr

Είναι παλιόπαιδα, αλλά όλοι τα αγαπάνε. Αυτό το κόλλημα με τα bad boys το κουβαλάς μέσα σου από τότε που ψήφιζες για πρόεδρο του δεκαπενταμελούς το χειρότερο μαθητή. Παραδέξου το, είναι μερικά αγόρια που ασκού γοητεία ακριβώς γι αυτό το λόγο: Επειδή είναι «ποινικοί».

Αν υπάρχει ένα ζώδιο, το οποίο μπορεί πραγματικά να είναι ο αλήτης του ζωδιακού και παρόλα αυτά όλες πέφτουν ξερές, αυτός είναι ο Δίδυμος. Διπλωμάτης χωρίς να το προσπαθεί, δημοφιλής, καλός εραστής, με χιούμορ, που θα σε φτύσει φανερά και θα σε εκμεταλλευτεί απροκάλυπτα, εσύ όμως εκεί, να τον γουστάρεις χωρίς σταματημό, ενώ ξέρεις πως δεν πρέπει αλλά δεν μπορείς να το σταματήσεις. Αν λοιπόν γουστάρεις τον Δίδυμο που είναι αλλού και πέρα βρέχει δείχνουμε κατανόηση γιατί το έχουμε πάθει κι εμείς και ξέρουμε.

Έρευνα για ανάκληση της άδειας της Ξάνθης!

Όσον αφορά στα κακά κορίτσια, αυτά που όλοι ερωτεύονται την αύρα τους γιατί είναι αέρας, αυτά είναι οι Τοξότριες. Ξέρετε όμως τι; Δεν είναι κακά κορίτσια τελικά. Είναι απλά οι φεμινίστριες, οι φιλελεύθερες, οι ριζοσπαστικές, οι επαναστάτριες, οι ειλικρινείς και οι παθιασμένες, που καμία άλλη δεν μπορεί να τις συναγωνιστεί σε όλα αυτά και όλες τις θεωρούν ημίτρελες. Τα αγόρια όμως τις γουστάρουν γιατί ενσαρκώνουν για εκείνους τις Αμαζόνες, που ποτέ δε θα κατακτήσουν πραγματικά, αυτή είναι η πρόκληση.

Πηγή: marieclaire.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Tα προβλήματα στο κρεβάτι είναι πιο συχνά στους άνδρες ή τις γυναίκες;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο