Ποιους θα ταλαιπωρήσει ο Δεκέμβριος σύμφωνα με τον Λεφάκη;

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ο Δεκέμβριος σύμφωνα με τον Λεφάκη;

Όλες οι προβλέψεις των ζωδίων για τον τελευταίο μήνα του 2019.

Oδεύουμε στο φινάλε του 2019 και ο Δεκέμβριος παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή όλων μας. Ο Δίας περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου κατά την διάρκεια αυτού του μήνα σχηματίζει θετική γωνία τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται για να ρίξει αυλαία στο 2019 αλλά και σε πολλές προσωπικές υποθέσεις μας. Πώς θα κλείσει όμως το 2019 για τα 12 Ζώδια; Ποιοι θα βρεθούν ευνοημένοι και ποιοι θα πιεστούν. Δες αναλυτικά τις Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 για το ζώδιο σου!

Κριός

Ο μήνας υπόσχεται αρκετά ευχάριστα γεγονότα, εσείς όμως πρέπει να δείξετε προσοχή και υπευθυνότητα, κυρίως στα οικονομικά σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε σχετικές εκκρεμότητες και να μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας που συσσωρεύονται χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Τα φετινά Χριστούγεννα, καλό θα ήταν να ακούσετε το ένστικτό σας και να μην υπερβάλετε στις προσδοκίες, ούτε στα σχέδιά σας, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια περίοδο με αρκετές παρεξηγήσεις, διαφωνίες και δύσκολη επικοινωνία κυρίως με τους δικούς σας ανθρώπους.

Σας λένε ευθείς στον χαρακτήρα, αλλά τώρα χρειάζεται να επιδείξετε εξυπνάδα και διπλωματία.

Ταύρος

Ενδόμυχα, ξέρετε πολύ καλά μέχρι που μπορείτε να τραβήξετε το σχοινί στα αισθηματικά σας και καλό θα ήταν να ακούσετε το ένστικτό σας.

Ο μήνας αυτός, παρά το εορταστικό του πασπάλισμα, μπορεί να αποδειχτεί πολύ ουσιαστικός στις επιδιώξεις σας, αρκεί να είστε πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι. Από άλλες φορές στο παρελθόν, ξέρετε ότι τα καταφέρνετε αν είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας.

Η Πανσέληνος στις 19 μπορεί να σας στοιχίσει οικονομικά, ή να σας ταλαιπωρήσει με μια ανεκπλήρωτη, σχετική προσδοκία. Η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω επηρεάζει όσους ζείτε στο εξωτερικό, ή σκέφτεστε ένα ταξίδι.

Δίδυμος

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και να δώσετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας.

Φροντίστε να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν, ή να είστε ακριβείς σε κάποιες ημερομηνίες παράδοσης – παραλαβής αυτών που σας έχουν ζητηθεί. Συνηθισμένοι να τα καταφέρνετε ακόμα και την τελευταία στιγμή, είναι το επιπλέον κόστος μιας τέτοιας στάσης, που θα πρέπει να σκεφτείτε. Αισθηματικά νιώθετε πιεσμένοι από μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται όπως θέλατε, αλλά μέχρι τις 19 τα πράγματα θα παραμείνουν όπως είναι.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 20 σας κάνει πιο κοινωνικούς και πιο ερωτικούς. Η έκλειψη του Ήλιου στις 26 όμως στον Αιγόκερω θα σας δείξει τη δύναμη των πολλών και θα σας αναγκάσει να προφυλαχτείτε από άδικα πυρά.

Καρκίνος

Οι συμπτώσεις και τα απρόοπτα θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη αυτού του μήνα για τους περισσότερους από εσάς. Όσοι δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε ζωτικά θέματα, φαίνεται ότι η εμπειρία είναι ο πολύτιμος σύμμαχός σας και όχι η λογική.

Μέχρι τις 19, η αισθηματική σας ζωή είναι εκτεθειμένη και σας στερεί εν μέρει την ικανοποίηση εξ αιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου σας, ή τρίτων παραγόντων. Μην πιστεύετε λόγια που δεν γίνονται πράξεις και μην θυσιάζετε τη δική σας χαρά, για χάρη των άλλων.

Τα φετινά Χριστούγεννα, η διάθεσή σας επηρεάζεται από την έκλειψη του Ήλιου στον απέναντί σας Αιγόκερω στις 26. Τα θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν, γι αυτό μην πικραίνεστε χωρίς λόγο. Τα παιδιά και οι φίλοι θα είναι το βάλσαμο των ημερών.

Λέων

Ο μήνας σας προσφέρει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας, τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για προσωπικούς λόγους και σκοπούς. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί, ιδιαίτερα εκεί που τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τα συμφέροντά σας.

Ειδικής σημασίας θέματα, όπως τα αισθηματικά και τα προσωπικά χρειάζονται σύνεση και μικρές επεμβάσεις, εκεί που θεωρείτε ότι έχετε περιθώριο να διορθώσετε κάτι. Μέχρι τις 19 θα υπάρξουν κάποιοι αιφνιδιασμοί, ή παράπονα στα αισθηματικά σας, τα οποία πρέπει να κατευνάσετε. Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να εκπληρώσετε υποσχέσεις και υποχρεώσεις.

Η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω, μπορεί να είναι πολύ ανατρεπτική για τα σχέδιά σας, γι’ αυτό φροντίστε να διαθέτετε και εναλλακτικές λύσεις.

Παρθένος

Πολλά μπορείτε να καταφέρετε αυτόν τον μήνα αν συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και αν καταφέρετε να είστε περισσότερο διπλωμάτες, παρά επίμονοι.

Οι ευκαιρίες για ευχάριστες συναναστροφές δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα. Αφροδίτη και Δίας στον Αιγόκερω ευνοούν τις επιδιώξεις σας, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά σας, με πλάγιο, αλλά ουσιαστικό τρόπο.

Αυτά που συνηθίζατε να βλέπετε σαν εμπόδια και σας αποθάρρυναν, τώρα αποκτούν διαφορετική σημασία και σας διασκεδάζουν.

Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26, μπορεί να αλλάξει το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων, γι αυτό καλό θα ήταν να είστε λίγο επιφυλακτικοί και να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 9 έως τις 28 σας βοηθά να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και εποικοδομητικά. Σας βοηθά επίσης να καλύψετε εκκρεμότητες της δουλειάς, ή σε άλλους βασικούς τομείς της ζωής σας, επηρεάζοντας θετικά τις εξελίξεις. Αισθηματικά θα χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθεια ώστε να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες, ή να μην επηρεαστεί η προσωπική σας ζωή από καίρια γεγονότα σε άλλους τομείς της καθημερινότητας. Αν σχεδιάζετε κάτι σημαντικό για τα Χριστούγεννα, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο εσείς και όχι οι άλλοι. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26, επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα, οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας παρέχει ασφάλεια.

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιό σας το πρώτο δεκαήμερο, δίνει συνέχεια σε προσπάθειες επικοινωνίας, επαγγελματικής δραστηριότητας και εμπορικών πράξεων. Από τις 9 έως τις 28 σας καλεί να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να επιλέξετε την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε αν είστε φοιτητής, ή ετοιμάζετε κάποιες μεταπτυχιακές σπουδές. Ο Άρης, επίσης στο ζώδιό σας όλον τον μήνα, μπορεί να σας κάνει λίγο νευρικούς και ανυποχώρητους σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Τα Χριστούγεννα, είναι μια περίοδος με κοινωνικές προσκλήσεις και κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε. Προσέξτε μόνο την έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26, καθώς αυτή φέρνει ανατροπές και αντιξοότητες.

Τοξότης

Ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιό σας και κάνει τα πρώτα του βήματα στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητη η σοβαρότητα στα οικονομικά σας, όχι γιατί δεν ευνοείστε τόσο όσο πριν, αλλά γιατί τώρα θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να κάνετε ουσιαστική βήματα προόδου. Οι του πρώτου δεκαημέρου έχετε περισσότερες πιθανότητες για αλλαγές και για εύνοια που μεταφράζεται σε πιο μεγάλη οικονομική ευκολία. Αισθηματικά, ο μήνας θέλει προσοχή σε σχέσεις που πρέπει να παραμείνουν κρυφές, σε συνήθειες που όσο και αν πιέζετε ή πιέζεστε δεν μπορούν να αλλάξουν αυτόματα και σε μια περίεργη διάθεση και ενέργεια που προκύπτει αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, με την έκλειψη του Ήλιου.

Αιγόκερως

Σημαντικός και σημαδιακός ο μήνας αυτός για τους περισσότερους από εσάς, καθώς ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας και στην πορεία του χρόνου που ακολουθεί θα συναντηθεί μοιραία με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο σπίτι σας. Προς το παρόν, αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σας, ότι πρέπει να είστε περισσότερο ουσιαστικοί στις επιδιώξεις σας και ότι πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους, την οικογένεια και ότι λειτουργεί σαν ασφαλιστική σας δικλείδα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 19, επίσης στο ζώδιό σας, αυξάνει τον παράγοντα της τύχης, ο οποίος όμως λειτουργεί ουσιαστικά και όχι επιφανειακά. Η τόση συγκέντρωση ενέργειας όμως, θα ξεσπάσει με την έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 26, επομένως φροντίστε να είστε καλά προφυλαγμένοι από αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις και ξαφνικές καταιγίδες στις σχέσεις και στα οικογενειακά σας.

Υδροχόος

Ο μήνας ξεκινά με υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν και να πάψουν να σας απασχολούν. Οι περισσότεροι από εσάς αφήνετε ορισμένους τομείς στην τύχη, με αποτέλεσμα σε κάποιες κρίσιμες στιγμές να βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Μέχρι τις 19 φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνετε και να μην δίνετε αφορμές στην εργασία, ούτε στο προσωπικό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας μέχρι τις 20 δεν είναι η καλύτερη, αλλά τότε ακριβώς, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και αρχίζει να σας ευνοεί στην καθημερινότητα και στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε εγωισμούς που δεν οδηγούν πουθενά και οργανώστε καλά το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26 φέρνει αναστάτωση και παραπλάνηση.

Ιχθύς

Το πρώτο δεκαήμερο σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά σας. Δοσοληψίες, συναλλαγές, όροι και σχετικές δεσμεύσεις περνούν από πολλά στάδια μέχρι να καταλήξουν σε συμφωνία. Φροντίστε το συμφέρον σας και μην αφήνετε άλλες αιτίες να σας αποσπούν χωρίς όφελος. Την ίδια περίοδο θα χρειαστεί να προσέξετε και τα αισθηματικά και προσωπικά σας ζητήματα. Φανείτε διπλωμάτες και δημιουργικοί, ανανεώνοντας κάποια περιθώρια χρόνου που διαθέτετε όταν σας ζητούν να πάρετε θέση σε παλαιότερες υποσχέσεις σας. Τα Χριστούγεννα, θα καταφέρετε να διασκεδάσετε και να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26, επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας αφήνει μια αίσθηση ανικανοποίητου την οποία πρέπει να επεξεργαστείτε και να καθησυχάσετε!

Πηγή: womantoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ