Έτσι μπορείς να ελέγξεις ποιοι βλέπουν τις ιστορίες σου στο facebook

Έτσι μπορείς να ελέγξεις ποιοι βλέπουν τις ιστορίες σου στο facebook

Στα χνάρια του απόλυτα επιτυχημένου Instagram θέλει να βαδίσει το Facebook με τους υπεύθυνους του διάσημου κοινωνικού μέσου δικτύωσης να προσθέτουν συνεχώς νέες λειτουργίες.

Μια νέα εφαρμογή για το Facebook έρχεται να δώσει μια νέα εκδοχή για όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στο κομμάτι των…stories. Το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί συνεχώς να διαφοροποιήσει το λειτουργικό του σύστημα κάνοντας το ακόμη πιο προσιτό και εύχρηστο για όποιον το χρησιμοποιεί. Το τελευταίο διάστημα οι υπεύθυνοι της εφαρμογής προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τρικ αντίστοιχα με αυτά που δοκιμάζει επιτυχώς το Instagram.

Το Facebook δίνει μια νέα εκδοχή στο κομμάτι stories, με τον εκάστοτε χρήστη να έχει την ευχέρεια – όπως συμβαίνει εδώ και καιρό στο Instagram – να μπορεί να επεξεργαστεί τους φίλους του και να αφαιρέσει προφίλ αυτών που δεν επιθυμεί να δουν τις ιστορίες του. Σύμφωνα με την expert Jane Manchun Wong, το Facebook σου δίνει περισσότερο τον έλεγχο στο ποιος βλέπει τα Stories που κάνεις.

Δηλαδή, αν θέλεις να κάνεις ένα Story αλλά δεν θέλεις να το δουν όλοι, τότε θα μπορείς να επιλέξεις μια συγκεκριμένη ομάδα φίλων, στους οποίους θέλεις να είναι ορατό το Story σου.Για να επιτευχθεί αυτό, θα προστεθεί λίστα αγαπημένων «Favorites» για να μπορείς να μοιράζεσαι το περιεχόμενό σου μόνο με όσους θέλεις. Θα πατάς στη λίστα με τα Favorites και θα μπορείς να προσθέσεις ή και να αφαιρέσεις άτομα από αυτήν.

Και κάθε φορά που κάνεις ένα story θα επιλέγεις αν θέλεις να το δει μόνο η συγκεκριμένη ομάδα ή όλοι σου οι φίλοι. Τι μας θυμίζει αυτό; Το «Close Friends» στο Instagram, το οποίο έκανε την εμφάνισή του πέρυσι τον Δεκέμβρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ