ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’-Αγρίνιο 90-73

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’-Αγρίνιο 90-73

Τις οχτώ συνεχόμενες νίκες έφτασε η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων, υποτάσσοντας και τους Αγρινιώτες στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, έχοντας ως κορυφαίο τον Πέτρο Μελισσαράτο με 23 πόντους.

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη! Ο Ολυμπιακός Β’ Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει απτόητος το σερί του στην Α2 Ανδρών, επικρατώντας με 90-73 του Αγρινίου στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων είχε ως κορυφαίο τον Πέτρο Μελισσαράτο με 23 πόντους, 7/10 δίποντα και 9/11 βολές, ενώ θετικός ήταν και ο Βασίλης Χρηστίδης με 16 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε ξανά ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι (τραυματίας), με τον Τσαλδάρη να ανοίγει το ροτέισόν του, να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του και να βλέπει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να ξεχωρίζει.

Ο ταλαντούχος 17χρονος Έλληνας πλέι μέικερ είχε 8 πόντους (2/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 22 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας πως αρχίζει να ανεβάζει την απόδοσή του σε μία άκρως ανταγωνιστική λίγκα όπως η Α2 Ανδρών.

Για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέβιν με 13 πόντους ενώ τον ακολούθησε ο Μιχάλογλου με 11.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ