Ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις… πονηρές σκηνές που γύρισε σε ταινία

Ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις… πονηρές σκηνές που γύρισε σε ταινία

Πώς ήταν τα γυρίσματα και πώς ένιωσε η ίδια;

Οι ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση τραβούν πάντα την προσοχή του κοινού. Ειδικά όταν γίνει γνωστό ότι πρόκειται για γυρίσματα που περιείχαν αληθινό σεξ, ακολουθεί ντόρος ακόμα και για ταινίες που δεν έχουν αντίστοιχο κινηματογραφικό αποτύπωμα. Πολλοί αναρωτιούνται τι γίνεται με τους ηθοποιούς που συμμετέχουν; Πώς μπορούν να συμμετέχουν σε ερωτικές πράξεις και μάλιστα ενώπιον σκηνοθετών και συνεργείων;

Τη δική της εκδοχή έχει δώσει μία ηθοποιός που έπεσε από την αρχή στα βαθιά. Πρόκειται για τη Lauren Lee Smith, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία Lie with Me του 2005, η οποία θεωρήθηκε σχεδόν πορνό. Η ταινία δεν τα πήγε πολύ καλά και θάφτηκε από κοινό και κριτικούς κέρδισε όμως θέση σε πολλά δημοσιεύματα εξαιτίας των αληθινών ερωτικών σκηνών της.

Ποια ήταν όμως η γνώμη της πρωταγωνίστριας, η οποία κλήθηκε να κάνει προχωρημένα πράγματα μπροστά σε κάμερες; Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε, η Leila, κυκλοφορούσε συνεχώς γυμνή και έκανε πολύ σεξ!

Ο ρόλος τη στιγμάτισε και η ίδια είχε τότε δηλώσει ότι κατά τη γνώμη της δεν πρέπει να ξαναπαίξει ξανά ένα κορίτσι εθισμένο στο σεξ, γιατί αυτή η ταύτιση θα μπορούσε να την καταστρέψει!

Η ταινία πάντως ήταν… οικογενειακή υπόθεση. Αρκεί να σκεφτούμε ότι σκηνοθέτης ήταν ο Clement Virgo, ο οποίος μετέφερε στη μεγάλη οθόνη την ερωτική νουβέλα της συζύγου του Tamara Faith Berger.

Η πρωταγωνίστρια έχει δηλώσει ότι αυτό που τη βοήθησε πολύ ήταν πως το συνεργείο απαρτιζόταν από λίγα άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ