Η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε κατά λάθος το στήθος της πανηγυρίζοντας για τα βραβεία SAG (vid)

Η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε κατά λάθος το στήθος της πανηγυρίζοντας για τα βραβεία SAG (vid)

«Ουπς! Ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω με την υποψηφιότητά μου» λέει η σταρ του Χόλιγουντ.

Η Σαρλίζ Θερόν δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει στο κρεβάτι της, φορώντας μια γκρι ρόμπα, να παρακολουθεί στην τηλεόραση την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία SAG.  Όταν ακούει πως είναι υποψήφια για τον ρόλο της στο «Bombshell», αρχίζει να χοροπηδά και να φωνάζει από χαρά.

Ωστόσο το βίντεο διακόπτεται ξαφνικά και συνεχίζει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με την Σαρλίζ Θερόν να κλείνει την ρόμπα της γελώντας με το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε το στήθος της. «Ουπς. Ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω με την υποψηφιότητα για το καστ για την ταινία Bombshell. Συγχαρητήρια, νιώθω τόσο ευγνώμων που ήμουν μαζί σας σε αυτό το ταξίδι», ακούγεται να λέει η ηθοποιός.

Το «Bombshell», η νέα ταινία του Τζέι Ρόους, εστιάζει στο σκάνδαλο και τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς. Το δράμα θα παρουσιάσει την ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους του καναλιού. Η Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι, ενώ η Κίντμαν τη Γκρέτσεν Κάρλσον, και η Ρόμπι την τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ. Τον ρόλο του Αϊλς θα παίξει ο Τζον Λίθγκοου. Στο καστ προστίθενται οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλισον Τζάνεϊ, Κόνι Μπράιτον, Ρομπ Ντελάνι και ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ.

Δείτε το βίντεο με τον πανηγυρισμό της ηθοποιού: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Whoops. Got a bit too excited about the @sagawards nomination for our cast of #BombshellMovie….CONGRATS ALL YOU BEAUTIFUL HUMANS!!! So grateful to have been apart of this journey with you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ