Παντελάκης: «Ένα ανοιχτό σκορ, ήμασταν νευρικοί στην επίθεση»

Παντελάκης: «Ένα ανοιχτό σκορ, ήμασταν νευρικοί στην επίθεση»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα στην Ουγγαρία από την Μίσκολτς και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση στην Ελλάδα.

Το ματς του Ολυμπιακού στην Ουγγαρία με την Μίσκολτς δεν πήγε όπως θα το ήθελαν στον Πειραιά, όμως η ήττα με 59-54 αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στις Ερυθρόλευκες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.
Μετά το ματς ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε για την αναμέτρηση, στάθηκε στην καλή αμυντική προσέγγιση του Ολυμπιακού αλλά και τι πρέπει να διορθώσουν στη συνέχεια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις 9 Ιανουαρίου στην Ελλάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε για το ματς ότι: «Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Η αμυντική μας προσέγγιση θεωρώ ότι έφτασε στο 100% από αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δεχτήκαμε 59 πόντους εκτός έδρας από μία ομάδα που έχει σκορ και οι 22 ήρθαν από ελεύθερες βολές. Ήμασταν νευρικοί στην επίθεση και λίγοι άτολμοι για ακόμα μία φορά που αυτό στα εκτός έδρας πρέπει να το δουλέψουμε. Είχαμε κάποια πολύ εύκολα ξεμαρκάριστα σουτ που σε μία κανονικά μας μέρα θα ήταν εύστοχα, από εκεί και πέρα είναι ένα σκορ ανοιχτό για τον δεύτερο αγώνα. Πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε στην επίθεσή μας και να τα διορθώσουμε. Το πόσο άτολμοι ήμασταν φάνηκε απο τα 20 λάθη που κάναμε όταν κατά μέσο όρο έχουμε 9 ανά ματς στο Eurocup.Είναι πάντως ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να το διαχειριστούμε για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Από την μεριά της η Τζάκι Γέμελος υποστήριξε: «Θεωρώ ότι πρέπει να αισιοδοξούμε ως ένα σημείο για το αποτέλεσμα. Αν και είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένες από την ήττα και έτσι όπως ήρθε αυτή. Δεν βάλαμε τα σουτ που είχαμε ελεύθερα σήμερα και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Εάν είχαν μπει αυτά τα σουτ θα ήμασταν καλύτερα τώρα. Πρέπει να μπούμε λοιπόν στο ματς στην Ελλάδα και να έχουμε στο μυαλό μας ότι το ματς ξεκινάει στο 0-0 και μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε το αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ