Ολυμπιακός Β’-Ανατόλια 74-62

Ολυμπιακός Β’-Ανατόλια 74-62

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων για τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Κύπελλο. Κορυφαίος ο Μελισσαράτος με 17 πόντους.

Η αρχή της σεζόν την βρήκε να αποκλείεται από το Ανατόλια στο Κύπελλο στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ. Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, έδωσε την καλύτερη απάντηση τρεις μήνες μετά, επικρατώντας της αντίστοιχης της Θεσσαλονίκης με σκορ 74-62 για την 12η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ τους 42-26 και έφτασε στο τρίτο δεκάλεπτο να προηγούνται ακόμα και με 29 πόντους (59-30 με τρίποντο του Νοέα).

Το Ανατόλια έδειξε την γνωστή του σκληράδα, σε μία ομάδα που βασίζεται σε παίκτες με τεράστια εμπειρία σε αυτές τις κατηγορίες. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα επιμέρους 29-10, γυρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση και γεμίζοντας με επιπλέον πίεση τον Ολυμπιακό Β’ Τράπεζα Πειραιώς, ο οποίος προερχόταν απο την ήττα στην Καρδίτσα.

Τζόλος και Πετρόπουλος έδωσαν την λύση για τον Τσαλδάρη, έστειλαν το ματς στο 74-62, δίνοντας τη νίκη στην αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 42-26, 61-39, 74-62

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ