Τσαλδάρης: «Αντιδράσαμε μετά την ήττα από την Καρδίτσα»

Τσαλδάρης: «Αντιδράσαμε μετά την ήττα από την Καρδίτσα»

Ο προπονητής της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού, τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν ότι έχουν αφήσει στην άκρη την ήττα τους την προηγούμενη αγωνιστική

Μετά το κακό ματς στην Καρδίτσα και την δεύτερη ήττα του στην Α2, ο Ολυμπιακός Β’ Τράπεζα Πειραιώς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας του Ανατόλια με 74-62.
Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης, τόνισε μεταξύ άλλων πως σκοπός του ήταν οι παίκτες του να αντιδράσουν μετά την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικότερα, ο προπονητής της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού δήλωσε:
«Ήταν μία νίκη στην οποία τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση, έκαναν πράγματα σχεδόν για 30 λεπτά όπως τα είχαμε σχεδιάσει και συζητήσει, αλλά το κυριότερο ήταν να αντιδράσουμε μετά από μία κακή εμφάνιση και ήττα στο ματς με την Καρδίτσα.
Θεωρώ ότι για 30 λεπτά ήμασταν εκεί που έπρεπε και το σκορ ήταν ο καθρέφτης της απόδοσής μας. Στο μπάσκετ όμως όταν χαλαρώνεις, ένα ματς μπορεί να γυρίσει πολύ γρήγορα, κάτι που τελικά έγινε.

Κάναμε κάποια λάθη κυρίως τακτικής, ο αντίπαλος έχει παίκτες ικανούς, μας τιμώρησε και ουσιαστικά γύρισε το ματς που θα μπορούσε να έρθει πολύ πιο κοντά αν δεν βάζαμε τα καθοριστικά σουτ»
Σε ερώτηση για το στόχο της ομάδας, ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε πως: «Αυτό που θέλουμε πάντα να κάνουμε είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε το παιχνίδι. Τώρα το που θα μας οδηγήσει αυτό δεν το γνωρίζω και όπως έχω πει δεν θέλω να βλέπουμε μακροπρόθεσμα. Αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι χωρίς να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες, τι γίνεται στην κατάταξη και τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Νομίζω ότι είναι το πιο ρεαλιστικό που μπορούμε και με αυτό το μότο έχουμε πορευτεί μέχρι στιγμής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ