Σκαριόλο: «Θέλω τον Πάου στο Τόκιο»

Σκαριόλο: «Θέλω τον Πάου στο Τόκιο»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας έκανε ανοιχτή πρόταση στον παλαίμαχο σέντερ, ζητώντας του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή να βρεθεί στο πλευρό του στον πάγκο.

Στο Παγκόσμιο έδειξε και πάλι την μεγάλη της κλάση η Ισπανία, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να προετοιμάζει την ομάδα του πλέον για τους Ολυμπιακού Αγώνες του Τόκιο.
Μέχρι τότε έχουμε αρκετό καιρό να διανύσουμε, με τους «Φούριας Ρόχας» πάντως να έχουν στο μυαλό τους τον Πάου Γκασόλ ο οποίος πλέον ανήκε στο τεχνικό τιμ των Μπλέιζερς. Σε τι θέση; Ακόμα και ως παίκτη…

Αυτό ακριβώς τόνισε ο Σέρτζιο Σκαριόλο, κάνοντας… άνοιγμα προς τον Πάου, την ώρα που χαρακτήρισε τον Ντόντσιτς ότι πιο κοντινό στον Ισπανό σέντερ.

Αναλυτικά ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανέφερε για τον Πάου Γκασόλ και τον Λούκα Ντόντσιτς στον Ισπανικό Τύπο: «Ο Πάου Γκασόλ είναι ο καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης της ιστορίας, αλλά εάν κάποιος μπορεί να τον πλησιάσει, είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Πάου ήταν ο κορυφαίος στην Ευρώπη και την Ισπανία. Θα τον ήθελα μαζί μου στο Τόκιο είτε ως παίκτη, είτε ως βοηθό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ