6 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν βρεθείς ξανά στο κρεβάτι με τον πρώην σου

6 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν βρεθείς ξανά στο κρεβάτι με τον πρώην σου

Όλες εδώ!

Το σεξ με τον πρώην μπορεί να αποδειχθεί καλύτερο από ότι όταν ήσασταν μαζί. Δεν είναι δύσκολο να σε … ρίξει, ξέρει τα «κουμπιά» σου, υπάρχει οικειότητα και το όλο θέμα μοιάζει υπερβολικά εύκολο. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς για τα ρούχα ή το μακιγιάζ, αρκεί να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ορίσεις το πού και το πότε. Το μπέρδεμα όμως μπορεί να αρχίσει μετά το σεξ. Γι’ αυτό πρέπει να κάνεις τις παρακάτω ερωτήσεις στον εαυτό σου πριν βρεθείς ξανά στο κρεβάτι με τον πρώην σου.

Μήπως τον θέλεις κρυφά πίσω;

Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι θέλεις να τα ξαναβρείς με τον πρώην σύντροφό σου αλλά η ιδέα του να συνευρεθείτε ερωτικά σίγουρα δεν βοηθήσει να ξανασμίξετε. Είναι μάλλον καλύτερη ιδέα να μην κάνεις σεξ με τον πρώην σου αν τον θέλεις πίσω ενώ αυτός όχι. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα αισθήματά σου από τις φυσικές σου ανάγκες.

Σε κάνει να χαμογελάς;

Είσαι χαρούμενη μετά το σεξ ή νιώθεις ακόμα πιο χάλια από πριν και μετανιώνεις που απάντησες θετικά το προηγούμενο βράδυ; Λέγοντας «όχι» την επόμενη φορά ίσως σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη χαρά ή τουλάχιστον λιγότερο δυστυχισμένη.

Νιώθεις καλά με την αναμονή;

Το σεξ με τον πρώην μπορεί να συμβεί ένα Σαββατοκύριακο και μετά κανείς δεν ξέρει πραγματικά πότε. Είσαι εντάξει με την αναμονή; Πρόκειται απλά για σεξ χωρίς μηνύματα, δείπνα και αγκαλιές. Αν δεν νιώθεις καλά με την αναμονή, τότε καλύτερα να μην το κάνεις.

Είναι το σεξ πραγματικά καλό;

Αυτή είναι σημαντική ερώτηση, ανεξάρτητα από το αν είσαι ακόμα ερωτευμένη ή όχι. Τώρα που είσαι single, θέλεις να απολαμβάνεις καλό σεξ ανά πάσα στιγμή. Ας το παραδεχτούμε, μερικές φορές όταν αγαπάμε κάποιον, μαθαίνουμε να αγαπάμε και το σεξ μαζί του, σαν το σεξ να μην είναι τόσο συγκλονιστικό εκτός του πλαισίου των συναισθημάτων. Αν το σεξ με τον πρώην δεν είναι πραγματικά καλό, τότε σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να ξαναγυρίσεις.

Θα μείνεις το βράδυ;

Τώρα που ξαναβρέθηκες ερωτικά με τον πρώην σου, θα πρέπει να έχεις ένα πλάνο. Θα φύγεις τρέχοντας μετά το σεξ; Θα κοιμηθείτε μαζί; Κι αν ναι, έχεις σκεφτεί πώς θα είναι το πρωί; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι σημαντικά ώστε να αποφύγεις τυχόν εκπλήξεις και δυσάρεστες καταστάσεις.

Μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό;

Το σεξ με τον πρώην μπορεί να αποδειχθεί καλό, αν δεν υπάρχουν άλυτες διαφορές μεταξύ σας. Αν αρχίσεις όμως να του επιτίθεσαι ή να αναρωτιέσαι γιατί χωρίσατε, με αποτέλεσμα να καταλήξετε να μαλώνετε, τότε μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να ξαναβρεθείτε σε μία τόσο ευάλωτη στιγμή μαζί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ