Τα 4 ζώδια που είναι πιθανό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στις γιορτές

Τα 4 ζώδια που είναι πιθανό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσα στις γιορτές

Αυτά, λοιπόν, είναι τα 4 ζώδια που είναι πιθανόν να δεσμευτούν στις γιορτές, σύμφωνα με την Lisa Stardust του Bustle.

O χειμώνας έχει κάνει την εμφάνιση του και οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν. Είναι μια εποχή που προτιμάς να παίρνεις την κουβέρτα και να βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά στον καναπέ παρά να ντυθείς, να στολιστείς και να βγεις για μπαρότσαρκα. Προφανώς, είναι ωραίο να έχεις ένα ζεστό σώμα δίπλα σου για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τη μελαγχολική διάθεση του χειμώνα, για αυτό αυτή η εποχή είναι ιδανική για όσουν έχουν σχέσεις. Ειδικά μάλιστα τώρα που έρχονται και οι γιορτές. Αλλά για τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να διαπιστώσουν ότι ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους, είναι αυτός που ονειρεύονταν πάντα, αυτή η περίοδος των γιορτών, μπορεί να μείνει αξέχαστη.

Αυτά, λοιπόν, είναι τα 4 ζώδια που είναι πιθανόν να δεσμευτούν στις γιορτές, σύμφωνα με την Lisa Stardust του Bustle:

Κριός

Η ζωή, Κριέ, γίνεται συναρπαστική τον τελευταίο καιρό. Και όταν πρόκειται για την εορταστική περίοδο, υπάρχουν ακόμα περισσότερα να περιμένεις, καθώς είσαι σε αναζήτηση με διαφορετικούς τρόπους. «Ανεβαίνεις επίπεδο και αλλάζεις τη δημόσια εικόνα σου και αυτό περιλαμβάνει μια πιθανή δέσμευση» εξηγεί η Stardust. Οι σχέσεις σου μεταβάλλονται συνέχεια και ίσως αυτή η αλλαγή να σε κάνει να δεις ότι η σχέση που βρίσκεσαι, μπορεί να εξελιχθεί.

Καρκίνος

Η περίοδος των γιορτών είναι η καλύτερη σου, Καρκινάκι, αλλά πρόσφατα έδειξες πιο πρόθυμη να αφεθείς με τους αγαπημένους σου και να αποκαλύψεις τον αληθινό σου εαυτό στη σχέση σου. Εξαιτίας αυτού, οι δεσμεύσεις σου ενδέχεται να έχουν εμβαθυνθεί σε ένα σημείο στο οποίο δεν είχες φθάσει ποτέ. «Είσαι περισσότερο προσανατολισμένη στη σχέση σου από ποτέ, επιτρέποντάς στον εαυτό σου να ανοίξεις την καρδιά σου», αναφέρει η Stardust. Μην εκπλαγείς εάν η σχέση σου πάει στο επόμενο επίπεδο αυτή τη περίοδο.

Παρθένος

Με την υπέροχη Αφροδίτη σε ένα ζώδιο της γης, η ερωτική ζωή είναι φωτιά. Και όσο πιο επιλεκτική μπορεί να είσαι όταν πρόκειται για μεγάλες αποφάσεις, αν είσαι σε μια σχέση δέσμευσης αυτήν την περίοδο, μπορεί να νιώσεις τα μηνύματα μιας μακροχρόνιας αγάπης. «Η αγάπη είναι πρωτη προτεραιότητα στο μυαλό το δικό σου και του συντρόφου σου», εξηγεί η Stardust. Να είσαι έτοιμη να συζητήσεις με το σύντροφο σου τη δυνατότητα να περάσει η σχέση σας σε άλλο επίπεδο όπως το έχεις στο μυαλό σου (και το δικό του).

Αιγόκερως

Ο πλανήτης «Αγάπη» είναι στο ζώδιο σου για το μεγαλύτερο μέρος της εορταστικής περιόδου φέτος και θα σε κάνει ξαφνικά να αισθάνεσαι ότι πρέπει να προχωρήσεις τη σχέση σου. Ακου την καρδιά σου. «Μπορεί να είσαι εσύ αυτή που θα κάνεις το πρώτο βήμα αυτή την εορταστική περίοδο, καθώς είσαι σε διάθεση να πας τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο», λέει η Stardust. Ίσως να είσαι αυτή που θα κάνει την ερώτηση στο σύντροφο σου αν κρίνεις ότι η περίσταση είναι κατάλληλη και ενδεχομένως η κατάλληλη ώρα είναι οι γιορτές του 2019.

Πηγή: womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ