Αυτά είναι τα 5 ζώδια που το 2020 θα φέρει τις μεγαλύτερες αλλαγές

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που το 2020 θα φέρει τις μεγαλύτερες αλλαγές

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα δώσουμε όλοι τις ευχές της Πρωτοχρονιάς ελπίζοντας ότι το 2020 θα έχουμε ως αποτέλεσμα καλύτερες σχέσεις, ευκαιρίες απασχόλησης και άλλες συναρπαστικές αλλαγές.

Η αρχή ενός νέου έτους μπορεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να θέσεις τις προσδοκίες σου και να αναζητήσεις τρόπους για να κάνεις θετικές αλλαγές τους επόμενους μήνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα δώσουμε όλοι τις ευχές της Πρωτοχρονιάς ελπίζοντας ότι το 2020 θα έχουμε ως αποτέλεσμα καλύτερες σχέσεις, ευκαιρίες απασχόλησης και άλλες συναρπαστικές αλλαγές. Αλλά για κάποια ζώδια, όλα αυτά θα συμβούν ούτως ή άλλως, χάρη σε αυτά που συμβαίνουν στους αστρολογικούς τους χάρτες. Δες ποια είναι αυτά τα ζώδια, σύμφωνα με την Lisa Barretta του Bustle.

Tαύρος

Από τη φύση του ο Ταύρος βρίσκει μια ρουτίνα και κολλάει με αυτήν. Οι πιθανότητες είναι ότι έκανε το ίδιο πράγμα τα τελευταία χρόνια και αισθάνεται πολύ ωραία γι ‘αυτό. Αλλά λόγω του γεγονότος του ότι ο Ουρανός, ο πλανήτης του απροσδόκητου, θα ταξιδέψει μέσω του ζωδίου του για τα επόμενα χρόνια, ο Τάυρος μπορεί να εκπλαγεί από μια ξαφνική επιθυμία να αναστατώσει τα πράγματα το 2020.

Νέοι και ασυνήθιστοι άνθρωποι, μέρη και πράγματα βρίσκονται στον ορίζοντα για τον Ταύρο, όπως λέει η Barretta, και αυτό μπορεί τελικά να τον ταρακουνήσει. Αυτή είναι μια ιδέα που μπορεί να την απορρίψει αρχικά, αλλά με το χρόνο θα του φανεί αρκετά ελκυστική.

Για να επωφεληθεί πλήρως, ο Ταύρος μπορεί να θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά υποσχόμενος στον εαυτό του ότι θα είναι ανοιχτός σε αυτές τις νέες εμπειρίες, όπως προκύπτουν. «Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας καταλαμβάνουν όλο το χρόνο τον 9ο Οίκο του Ταύρου, προσφέροντας ευκαιρίες για ταξίδια, συνεχή εκπαίδευση και βαθιές πνευματικές σχέσεις», λέει η Barretta. «Ο Ταύρος θα επεκτείνει τους ορίζοντές του το 2020», όσο το επιθυμεί.

Σκορπιός

Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Σκορπιό. Είχε ασταθείς σχέσεις, όπως λέει η Barretta, λόγω του Ουρανού στον 7ο Οίκο των συνεργασιών του, που οδήγησε σε σκαμπανεβάσματα, δεσμεύσεις και αποχωρήσεις. «Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, έχει ταξιδέψει για λίγο στον 5ο Οίκο του Σκορπιού», λέει, «κρατώντας τα πράγματα ασαφή και ομιχλώδη σχετικά με την ερωτική ζωή του».

Αλλά τον Μάρτιο τα πράγματα θα αλλάξουν. «Από τις 6 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου του 2020, η Αφροδίτη που ταξιδεύει μέσω του 7ου Οίκου των συνεργασιών του Σκορπιού, τον βοηθάει να κατευνάσει όλα τα ερωτικά θέματα», λέει η Barretta, «και του δίνει μια ευκαιρία να εξισορροπήσει την ερωτική του ζωή». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μια υπάρχουσα σχέση θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο, ή θα μπορούσε να κάνει μια νέα γνωριμία η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι με προοπτική.

Για τον Σκορπιό, οι μεγαλύτερες αλλαγές το 2020 θα περιστρέφονται γύρω από τους ανθρώπους που γνωρίζει, προσφέροντας νέες ευκαιρίες και καλύτερες συνδέσεις.

Τοξότης

Εάν υπάρχει κάτι που περιγράφει τον Τοξότη, είναι το πόσο εκτιμά έναν τρόπο ζωής χωρίς δεσμεύσεις. Αυτό είναι ένα ζώδιο που δεν θέλει να καταπιέζεται από τίποτα και από κανέναν. Του αρέσει να μπορεί όποτε έχει διάθεση να βγει έξω και να αναζητήσει την περιπέτεια.

Γι ‘αυτό, για το 2020, η μεγαλύτερη αλλαγή για αυτό το ζώδιο θα είναι μια νέα επιθυμία να εξετάσει προσεκτικά τη σχέση του και ίσως ακόμη και να «νοικοκυρευτεί». «Δύο σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα των Δίδυμων / Τοξότη, μια τον Ιούνιο και η άλλη τον Νοέμβριο, καθιστούν πιο πρόσφορο το έδαφος στο να είναι ο Τοξότης με κάποιον ξεχωριστό», λέει η Barretta.

Εάν κάποιος κεντρίζει το ενδιαφέρον του, ο Τοξότης θα μπορούσε να ξανασκεφτεί πώς θα μπορούσε να μοιάζει η ζωή του αν μπορούσε να συμπεριλάβει έναν σύντροφο στο μίγμα. Μόλις βρεθεί με κάποιον που νοιάζεται, θα ήταν πιο εύκολο να δουν πώς θα μπορούσαν να κάνουν όλα τα μέρη της ζωής τους να δουλεύουν μαζί.

Αιγόκερως

Αν κοιτάξεις έναν αστρολογικό χάρτη, θα δεις ότι το 2020 θα είναι γεμάτο από μεγάλες αλλαγές για τον Αιγόκερω. «Στις 12 Ιανουαρίου θα υπάρξει ο συνδυασμός του Πλούτωνα και του Κρόνου, στον 1ο Οίκο του εαυτού σου», λέει η Barretta. «Οι ισχυρές συνδέσεις μπορεί να αποδειχθούν επωφελείς για εσένα και αυτή είναι και η αρχή ενός πολύ μετασχηματιστικού έτους».

Ο Αιγόκερως θα θέλει να ζυγίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός, λέει η Barretta, και σκέφτεται δύο φορές πριν κάνει οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές, λόγω του τεράστιου όγκου των επιλογών.

«Ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι μήνες που επιφυλάσσουν εκλείψεις στον άξονα Αιγόκερω / Καρκίνου», λέει. «Θα σφυρηλατήσεις νέες συνεργασίες και χωρίς αμφιβολία θα τελειώσεις κάθε περιττή σχέση που σε κρατάει πίσω». Αυτό μπορεί να σημαίνει την απόρριψη μιας επαγγελματικής συνεργασίας που δεν δουλεύει ή το ότι θα τελειώσεις φιλίες χωρίς νόημα. Και θα αισθανθείς πολύ διαφορετικά ως αποτέλεσμα.

Ιχθύς

O Ιχθύς πιθανότατα είχε ένα καλό 2019, λόγω των προαγωγών και θετικών αλλαγών στην εργασία του. Για το 2020, αυτή η θετικότητα θα συνεχιστεί, επηρεάζοντας παράλληλα την ερωτική ζωή του.

«Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερου ενεργοποιούν τον 5ο Οίκο του ρομαντισμού και τον 11ο Οίκο των ομάδων και των οργανισμών», λέει η Barretta. «Μπορείς να επωφεληθείς από αυτά τα γεγονότα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του νέου έτους, χωρίς καμία αμφιβολία ότι θα βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή».

Ο Ιχθύς θα αισθανθεί επίσης επιπλέον δημιουργικός φέτος και θα εκμεταλλευτεί αυτήν την ενέργεια για καλό σκοπό. Όπως λέει η Barretta: «Αυτές οι ίδιες εκλείψεις σου δίνουν την ευκαιρία να αφήσεις τα ταλέντα σου να λάμψουν το 2020». Έτσι, δώσε προσοχή σε αυτό.

Και τέλος, έχοντας τον Δία στο 11ο Οίκο του όλο το χρόνο, θα τον βοηθήσει να διευκολύνει όλες τις ελπίδες και τα όνειρά του γι ‘αυτό ο Ιχθύς θα μπορούσε να δει ακόμα περισσότερες αλλαγές να έρχονται, ειδικά όσον αφορά την επίτευξη των στόχων του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ