Είχα σχέση με παντρεμένο που τελείωσε. Του έστειλα μηνύματα αλλά με αγνόησε. Γιατί;

Είχα σχέση με παντρεμένο που τελείωσε. Του έστειλα μηνύματα αλλά με αγνόησε. Γιατί;

Του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα ευθέως αν του έκανα κάτι και αυτός μου απάντησε: « όχι τίποτα δεν μου έκανες, απλά προσπαθώ να σε ξεπεράσω γι’ αυτό ούτε μήνυμα ούτε τίποτα.

Αφού πέρασε ένας μήνας χωρίς καθόλου να έχουμε επικοινωνία βρήκα την ευκαιρία και του ευχήθηκα στην γιορτή του αλλά αυτός δεν μου απάντησε να μου πει ούτε ένα ευχαριστώ… Του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα ευθέως αν του έκανα κάτι και αυτός μου απάντησε: « όχι τίποτα δεν μου έκανες, απλά προσπαθώ να σε ξεπεράσω γι’ αυτό ούτε μήνυμα ούτε τίποτα. Θα μου είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρω, συγνώμη να ξέρεις ότι θα σε σκέφτομαι για πάντα, γεια σου».

Άφησα τη δουλειά μου για να μείνω μαζί της και τώρα της φταίνε όλα

Ο κουνιάδος μου εκμεταλλεύεται τον άντρα μου
Είχα μια μικρή ερωτική ιστορία με κάποιο συνάδελφο…όχι κάτι άτιμο μόνο κάποιες ματιές κάποια μηνύματα ανταλλάξαμε και κάποια τραγούδια αφιερώσαμε…το ξέραμε πως δεν ήταν σωστό, όπως επίσης ξέραμε και ότι αυτή η σχέση ήταν αδιέξοδη από την αρχή διότι αυτός ήταν ήδη παντρεμένος και είχε και ένα παιδί που μόλις είχε γεννηθεί αλλά και εγώ παρόλο που δεν ήμουν παντρεμένη με παιδί είχα σοβαρή σχέση για χρόνια την οποία και επισημοποίησα και έτσι φροντίσαμε να το τελειώσουμε πριν πάρει άλλη τροπή.

Το τελειώσαμε αιφνίδια και γρήγορα, αλλά είπαμε πως δεν θα χανόμασταν εντελώς και θα μέναμε καλοί φίλοι όπως άλλωστε ήμασταν και πριν γίνει όλο αυτό μεταξύ μας …όμως αυτός δεν κράτησε την υπόσχεση του και το πάγωσε τελείως! Αυτό με πλήγωσε πολύ… Μετά με σταμάτησαν και από την δουλειά γιατί ήμουν εποχιακή και είχε τελειώσει το εξάμηνο μου ενώ αυτός ήταν μόνιμος και έτσι χαθήκαμε εντελώς…

Αφού πέρασε ένας μήνας χωρίς καθόλου να έχουμε επικοινωνία βρήκα την ευκαιρία και του ευχήθηκα στην γιορτή του αλλά αυτός δεν μου απάντησε να μου πει ούτε ένα ευχαριστώ… Του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα ευθέως αν του έκανα κάτι και αυτός μου απάντησε: « όχι τίποτα δεν μου έκανες, απλά προσπαθώ να σε ξεπεράσω γι’ αυτό ούτε μήνυμα ούτε τίποτα. Θα μου είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρω, συγνώμη να ξέρεις ότι θα σε σκέφτομαι για πάντα, γεια σου».

Αυτή η απάντηση του όμως δεν μου αρκούσε… Συνέχιζαν να με βασανίζουν διάφορες ερωτήσεις και ένα αναπάντητο γιατί….? σκεφτόμουν και έλεγα από μέσα μου γιατί δεν νιώθει την ανάγκη να με δει? Πως αντέχει και δεν στέλνει ένα μήνυμα? Τόσο εύκολα με ξεπέρασε? μήπως μόνο λόγια ήταν? μήπως έπαιξε μαζί μου? Περίμενα να μου στείλει κάποιο μήνυμα έστω να μου ευχηθεί ένα χρόνια πολλά στα γενέθλια μου ή τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά τίποτα….

Μετά έκανα κάποιες κινήσεις για να βρεθούμε δήθεν τυχαία στο παρκινγκ της δουλειάς όταν σχόλαγε μήπως και μιλήσουμε αλλά αυτός έμπαινε γρήγορα στο αυτοκίνητο του δήθεν πως δεν με έβλεπε και έφευγε…..μια φορά μόνο με χαιρέτησε…κόντευα να σκάσω…..

Τελοσπάντων, για να μην τα πολυλογώ σε κάποια φάση άκουσα ότι δέχονται ξανά αιτήσεις για εργασία στην δουλειά που δούλευα αλλά στον απέναντι χώρο όχι εκεί που ήμουν…ήταν μια καλή ευκαιρία σκέφτηκα για να τον συναντήσω, δεν θα δουλεύαμε μαζί στον ίδιο χώρο, όμως θα μπορούσαμε να συναντηθούμε στο παρκινγκ…εν τω μεταξύ ήδη δούλευα εδώ και δύο μήνες σε κάποια άλλη δουλειά αλλά έδωσα παραίτηση για να ξαναγυρίσω κοντά του μήπως και καταφέρω να του μιλήσω να μου δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που με βασάνιζαν τόσους μήνες…

Όσες φορές κατάφερα να τον συναντήσω ήταν αρκετά φιλικός τουλάχιστον λέγαμε τα τυπικά…στην δουλειά όμως τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά σε θέματα που αφορούσαν ώρες, μέρες και λεφτά και έπρεπε να σταματήσω άμεσα, αυτό το ήξερα από την αρχή όμως παρ’ όλα αυτά πήγα και έπιασα δουλειά εκεί για να μπορώ να του μιλήσω γι’ αυτά που ήθελα να μάθω από καιρό…Πριν λίγες μέρες πήρα την απόφαση να του μιλήσω και να σταματήσω από την δουλειά…

Λοιπόν, βρήκα το κουράγιο και όταν τον συνάντησα ξεκίνησα με κάποιο τρόπο την συζήτηση τον ρώτησα καταρχήν αν κατάλαβε τίποτα για αυτή την ξαφνική επιστροφή μου, αυτός μου απάντησε «κατάλαβα» και του λέω τι κατάλαβες? χαμογέλασε και ξεκίνησε να μπει στο αυτοκίνητο για να σχολάσει μου βρήκε δικαιολογία ότι βιάζεται να πάει να πάρει τον μικρό…. Εγώ όμως ήμουν αποφασισμένη να μην χάσω αυτή την τελευταία ευκαιρία που μου δόθηκε για να μάθω αυτά που ήθελα…του έστειλα μήνυμα του εξήγησα ότι δεν είχα σκοπό να ξανά αρχίσουμε τα μηνύματα και πως ήθελα απλά να του πω κάποια πράγματα γιατί θα έφευγα από την δουλειά και ήταν η τελευταία ευκαιρία για να μιλήσουμε…αυτός δέχτηκε και μου είπε να του στείλω μήνυμα την επόμενη μέρα το πρωί που θα ήμασταν δουλειά γιατί έφτανε στο σπίτι…

Την επόμενη μέρα, του έστειλα όπως είχαμε συμφωνήσει και του είπα καταρχήν τον πραγματικό λόγο που επέστρεψα πίσω στην δουλειά γιατί ήθελα να ξέρει την πραγματική αλήθεια και όχι αυτά που γνώριζε όλος ο υπόλοιπος κόσμος…όμως δεν μου απάντησε τίποτα πίσω, όταν σχόλασα του έστειλα μήνυμα ξανά και τον ρώτησα να μου πει και αυτός τι κατάλαβε…?

Το μόνο που μου απάντησε ήταν: « δεν έχω τίποτα να σου πω…ξέραμε από την αρχή ότι δεν ήταν σωστό….έπρεπε να σε ξεπεράσω, έβαλα πείσμα…μου ήταν πολύ δύσκολο….. πίστεψε με….». Εκείνη την ώρα δεν του απάντησα τίποτα γιατί θα πήγαινε σπίτι…του έστειλα την επόμενη μέρα όμως για να συνεχίσω να του πω και τα υπόλοιπα όμως δεν μου απάντησε ποτέ σε κανένα από τα τρία συνεχόμενα μηνύματα που του έστειλα….και του εξήγησα ότι δεν περίμενα τίποτα και ότι ούτε ήθελα να γίνει ξανά κάτι μεταξύ μας….αλλά αυτός τίποτα…

Με ενόχλησε πολύ ο τρόπος που με αντιμετώπισε στο τέλος…με πλήγωσε και δεν πήρα καμιά απάντηση σε εκείνα που ήθελα να μάθω….γιατί το έκανε αυτό? Γιατί δεν μου απάντησε? Τόσο πολύ αδιάφορη του είμαι πια? Αυτό ήταν που θα με σκεφτόταν για πάντα? Μπορείτε να με βοηθήσετε να αναλύσω την συμπεριφορά του?? Ποια είναι η αλήθεια του τελικά??

Πηγή: Singlewoman.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ