Θες να παντρευτείς το 2020; Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο σύμφωνα με τ’ άστρα

Θες να παντρευτείς το 2020; Αυτή είναι η ιδανική ημερομηνία για γάμο σύμφωνα με τ’ άστρα

Η ημέρα που πρέπει να παντρευτείς είναι η 20η Φεβρουαρίου του 2020, καθώς αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τα «νέα ξεκινήματα»

Ο προγραμματισμός ενός γάμου δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, οπότε αν σχεδιάζεις να παντρευτείς την επόμενη χρονιά και ψάχνεις ημερομηνία για αυτή τη μεγάλη ημέρα, οι αστρολόγοι προτείνουν μια συγκεκριμένη που θεωρούν ως ιδανική για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Carolyne Faulkner, η ημέρα που πρέπει να παντρευτείς είναι η 20η Φεβρουαρίου του 2020, καθώς αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τα «νέα ξεκινήματα».

«Στην αριθμολογία ο αριθμός δύο δείχνει την στωική και ισχυρή γυναίκα, η οποία διαθέτει ταπεινοφροσύνη και χάρη, αλλά έχει απαράμιλλη αποφασιστικότητα και δύναμη», εξηγεί στο Harper’s Bazaar.

«Στην αστρολογία ο αριθμός δύο σηματοδοτεί τον οίκο του Ταύρου που ως ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς, που αντιπροσωπεύει την υπομονή, την αντοχή και την αφοσίωση για να παραμείνει πιστό και να εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσει μια απίστευτη, μόνιμη ένωση».

Αν έχεις ήδη ορίσει μια ημερομηνία για το γάμο σου μέσα στο επόμενο έτος, τότε μην ανησυχείς, καθώς ολόκληρος ο χρόνος είναι ιδανικός για να πας τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο.

Τα αστέρια δείχνουν ότι ο Κρόνος μετακινείται από τον Αιγόκερω, όπου βρίσκεται από το 2017. «Ο συνδυασμός αυτός δεν έχει ξανασυμβεί από τη δεκαετία του 1960, που ήταν η εποχή της αγάπης, της ισότητας και της ελευθερίας να αγαπήσεις», εξηγεί η Faulkner.

Αυτό το είδες; Παντρεύεσαι; Το νέο trend θέλει το νυφικό να είναι… μεταχειρισμένο – Ιδού γιατί

Τέλος λέει: «Λόγω της ευθυγράμμισης των πλανητών το 2020, τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν σε αυτή την αστρολογική φάση, είναι πολύ πιθανό να βρίσκονταν σε καρμικές σχέσεις πολλές φορές, σε πολλές άλλες ζωές. Αλλά αυτή είναι η ζωή όπου μπορούν απλά να το κάνουν σωστά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ