Ποιο είναι το κατάλληλο φαγητό πριν την… επαφή;

Ποιο είναι το κατάλληλο φαγητό πριν την… επαφή;

Ο Jonny Adler, ένας 25χρονος από το Τζέρσεϊ Σίτι, ανέβασε μάλιστα φωτογραφία στο instagram απολαμβάνοντας κοτόπουλο παρμεζάνα στο πρώτο του ραντεβού και πήγε ένα βήμα παραπέρα, περιγράφοντας το πιάτο ως «εντελώς αφροδισιακό».

Την περασμένη εβδομάδα, η New York Post ανακήρυξε ως «αφροδισιακό φαγητό της Νέας Υόρκης» ένα πιάτο έκπληξη: Το κοτόπουλο παρμεζάνα! Δηλαδή το παναρισμένο κοτόπουλο στήθος με σάλτσα μαρινάρα και παρμεζάνα. Πολύ τολμηρή επιλογή που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα περί αφροδισιακών φαγητών.

Η 25χρονη Carly Spiewak, από το Hoboken, δήλωσε στην Post ότι όταν χρησιμοποιεί dating apps έχει πέσει πολλές φορές σε «τύπους του κοτόπουλου παρμεζάνα», οι οποίοι παραγγέλνουν, δηλαδή, στο πρώτο τους ραντεβού αυτό το φαγητό.

Ο Jonny Adler, ένας 25χρονος από το Τζέρσεϊ Σίτι, ανέβασε μάλιστα φωτογραφία στο instagram απολαμβάνοντας κοτόπουλο παρμεζάνα στο πρώτο του ραντεβού και πήγε ένα βήμα παραπέρα, περιγράφοντας το πιάτο ως «εντελώς αφροδισιακό».

Η Madelein Aggeler, αρθρογράφος στο The Cut, αντιμετώπισε με σαρκασμό την επιλογή της New York Post, γράφοντας ότι είναι αξιοσημείωτο ότι οι υποστηρικτές του κοτόπουλου παρμεζάνα ως αφροδισιακού φαγητού, φαίνεται να είναι σε συντριπτικό ποσοστό, άνδρες και σίγουρα οι μελετητές θα πρέπει να εξετάσουν σε βάθος τον λόγο. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει πιθανόν, επειδή οι εν λόγω άντρες θέλουν να τρώνε πολύ τυρί και κοτόπουλο και στη συνέχεια να το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να κάτσουν στο κρεβάτι ανάσκελα ενώ ο σύντροφός τους θα κάνει όλη τη δουλειά, αλλά δεν είμαι επιστήμονας και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα» σημειώνει η Aggeler.

Αλήθεια όμως, ποια είναι τα ιδανικά φαγητά για πριν από το σεξ;

Υπάρχουν τα παραδοσιακά αφροδισιακά, όπως τα στρείδια, η σοκολάτα ή η σαμπάνια. Αλλά αυτά είναι λίγο προφανή για το πρώτο ραντεβού.

Η Madelein Aggeler κάνει μια επίσης, πρωτοποριακή, πρόταση:

Τα σνακς είναι αφροδισιακά!

Ακριβώς! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια χούφτα ελιές, μερικές τσιπς, ίσως ένα ορεκτικό και όλα αυτά καθώς απολαμβάνετε μαζί μερικά ποτά, γνωρίζοντας όμως ότι σύντομα θα υπάρξει μια καυτή συνέχεια.

Όπως γράφει η Aggeler «Τεχνικά, κάθε γεύμα, ακόμα και το κοτόπουλο με παρμεζάνα, είναι ένα γεύμα πριν το σεξ εάν έχεις τη θέληση και το γαστρεντερικό σθένος. Μερικές φορές, σε μια σχέση, κάνεις σεξ με το σύντροφό σου, ακόμα κι αν έφαγες ένα τεράστιο burrito και αισθάνεσαι τόφαλος. Αλλά όταν το σεξ είναι το βασικό θέμα της βραδιάς σου, είτε με το σύζυγό σου είτε με το νέο σου φλερτ, δεν θέλεις να αισθάνεσαι φουσκωμένη από ένα βαρύ γεύμα, το οποίο θα ανεβαίνει αργότερα στο στομάχι σου. Για πριν το σεξ, λοιπόν, φάε κάτι light και μόλις τελειώσετε, μπορείς να απολαύσετε το κοτόπουλο παρμεζάνα, το καλύτερο φαγητό για μετά το σεξ».

Πηγή: Womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ