Παντελάκης: «Κακό επιθετικά ματς, τώρα Παναθηναϊκός και Μίσκολτς»

Παντελάκης: «Κακό επιθετικά ματς, τώρα Παναθηναϊκός και Μίσκολτς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην αστοχία της ομάδας του, με την Μπασάρα Γκρέιβς να τονίζει ότι είναι καλό που επέστρεψε η ομάδα στα παρκέ μετά την διακοπή.

Το ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου δεν έκρυψε κάποια έκπληξη, με την ομάδα μπάσκετ γυναικών των Ερυθρόλευκων πάντως να μην είναι και στην καλύτερή της μέρα.
Μετά το παιχνίδι, ο Γιώργος Παντελάκης δεν ήταν ικανοποιημένος με την ευστοχία των αθλητριών του αλλά τόνισε ότι πλέον μπορούν όλοι να σκέφτονται τα ματς με Παναθηναϊκό (04/01) και Μίσκολτς (09/01) στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Παίζαμε ένα νοκ άουτ παιχνίδι για το Κύπελλο με την Δάφνη και ήταν μια κακή επιθετικά μέρα για εμάς. Ήμασταν πολύ άστοχοι στο τρίποντο που δεν το συνηθίζουμε. Παρόλα αυτά η ομάδα μας νίκησε με ένα πολύ μεγάλο σκορ. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος αλλά και το ευρωπαϊκό ματς που έρχεται. Να ευχηθώ από την μεριά μου καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά και το επόμενο έτος να είναι καλύτερο από το προηγούμενο».

Η Μπασάρα Γκρέιβς δήλωσε με την σειρά της: «Ομολογουμένως δεν ήταν καλό παιχνίδι για εμάς στην επίθεση. Όμως αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και το γεγονός ότι παίξαμε και πάλι μαζί μετά τη διακοπή. Κοιτάμε μπροστά τώρα και τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Θέλω να πω χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και το νέο έτος να δώσει σε όλους χαρά και ευτυχία. Και εννοείται πολλές επιτυχίες σε μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ