ACB: Ήττες για Μπόγρη και Ζήση

ACB: Ήττες για Μπόγρη και Ζήση

Δεν είχαν καλή μέρα οι δύο Έλληνες παίκτες, με την Τενερίφη να χάνει από την Βαλένθια και την Μπανταλόνα να ηττάται στην Ανδόρρα.

Κακή μέρα για τους Έλληνες της Ισπανίας, με τον Γιώργο Μπόγρη και τον Νίκο Ζήση να φεύγουν ηττημένοι στις αναμετρήσεις που έδωσαν.

Συγκεκριμένα, η Τενεριφη του Έλληνα σέντερ έχασε στην Βαλένθια με 98-91 με Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς να είναι ασταμάτητος για ένα ακόμα ματς. Στο 8-7 ανέβηκαν οι «νυχτερίδες» με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ να έχει 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους ο Χουέρτας ήταν είχε 15 πόντους και 14 ασίστ, με τον Μπογρίνιο να είναι σε ρηχά νερά έχοντας 2 πόντους και 2 ασίστ σε 14 λεπτά.

Οσο για τον Νίκο Ζήση, η Μπανταλόνα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ανδόρρα με 90-706, με την ομάδα του έμπειρου γκαρντ να απομακρύνεται αισθητά από τις θέσεις που οδηγούν στο Copa del Rey. Ο Γέλινεκ πέτυχε 23 πόντους για τους νικητές, ενώ ο Πρέπελιτς δεν ήταν αρκετός με τους 22 πόντους που πέτυχε. Τέλος ο Νικος Ζήσης έμεινε στο παρκέ για 25 λεπτά και είχε 4 πόντους, 6 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ