Παντελάκης: «Κάναμε καλή δουλειά, μας ώθησε επιπλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης»

Παντελάκης: «Κάναμε καλή δουλειά, μας ώθησε επιπλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης»

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων τόνισε ότι η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ υποστήριξε πως η παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, ήταν έδωσε ώθηση στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός… σμπαράλιασε τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ Γυναικών και έφτασε τις 126 σερί νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Οι Ερυθρόλευκες πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Μίσκολτς και το ματς της Πέμπτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Eurocup.

Με το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, στάθηκε στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο παιχνίδι και την  έξτρα ώθηση που έδωσαν στην ομάδα του.

Ο κόουτς των Πειραιωτών δήλωσε ότι «Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, που θέλει ανάλυση από την μεριά μας. Θεωρώ ότι κάναμε αρκετά καλή δουλειά, όμως δεν είχαμε τον ρυθμό που χρειαζόταν στην επίθεση. Ισως έφταιγε και το ροτέισον της ομάδας. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει ένταση, με τα ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζουν. Παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας που μας βοήθησε πολύ, στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, και θεωρώ ότι μας βοήθησαν πολύ με την παρουσία τους. Ελπίζω και εμείς από την πλευρά μας να ανταποδώσαμε την στήριξη τους. Συγκεντρωνόμαστε από τώρα για το ματς με την Aluinvent DVTK Miskolc που είναι ένα σημαντικότατο παιχνίδι για μας».

Από την μεριά της η Μπασάρα Γκρέιβς τόνισε: «Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας γιατί ήμασταν από την αρχή μέχρι το τέλος συγκεντρωμένες. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός και μας έδωσε πολύ ενέργεια. Είμαι χαρούμενη για τη νίκη, όμως πρέπει γρήγορα να την ξεχάσουμε γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς την Πέμπτη για το Eurocup απέναντι στην Aluinvent DVTK Miskolc».

Τέλος, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου υποστήριξε: «Ηταν το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου και προφανώς θέλαμε να παίξουμε πολύ καλά. Παίζαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό και εμείς θα έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί και νομίζω ότι ακολουθήσαμε το πλάνο των κόουτς. Μπορώ να πω ότι ήμασταν κάπως άστοχες αλλά η διαφορά άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν κοιτάξαμε ποτέ πισω. Στοχεύουμε στο ματς της Πέμπτης πλέον απέναντι στην Aluinvent DVTK Miskolc, ξέρουμε ότι είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι που δεν υπάρχει γυρισμός. Θα ξεκινήσουμε την δουλειά μας και ελπίζω να καταφέρουμε τον στόχο μας, δηλαδή την πρόκριση στο Eurocup. Μαζί μας είχαμε και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, οι οποίοι μας έδωσαν την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ