Παντελάκης: «Περήφανος για τις παίκτριές μου»

Παντελάκης: «Περήφανος για τις παίκτριές μου»

Ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε για τη νίκη – πρόκριση επί της Μίσκολτς και συνεχάρη τις παίκτριές του για την εξαιρετική εμφάνισή τους απέναντι στις Ουγγαρέζες.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιώργος Παντελάκης μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού επί της Μίσκολτς με 84-73 και την πρόκριση στους «16» του Eurocup. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριές του και δήλωσε περήφανος για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μία νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού ήμασταν κοντά στο… τέλειο. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου και είμαι περήφανος για αυτές για την αγωνιστική και σωστή κρίση που έβγαλαν στο παιχνίδι μέσα. Θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες, τις δείξαμε σήμερα και από την μεριά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τα ματς που ακολουθούν».

Η Τζέσικα Τόμας από την πλευρά της δήλωσε μετά το ματς: «Θεωρώ ότι εκτελέσαμε όπως πρέπει το πλάνο μας. Εννοείται πως ο κόσμος μας βοήθησε στο να πάμε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε και μπορούμε να το κανουμε αυτό. Η δουλειά μας ήταν τέλεια. Ημασταν πολύ καλύτερες από το πρώτο παιχνίδι και ξέραμε ότι πρέπει να έρθουμε εδώ για να νικήσουμε. Πιστεύω ότι η άμυνά μας και η χημεία μας ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ