Σφοδρή επίθεση Αγγελόπουλων κατά Γιαννακόπουλου

Σφοδρή επίθεση Αγγελόπουλων κατά Γιαννακόπουλου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα των αδερφών Αγγελόπουλων με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Με το… επιμύθιο «η λάσπη δεν μας αγγίζει» και μια εξόχως σκληρή ανακοίνωση, συνεχίστηκε η κόντρα των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ μιλούν για «αναπόφευκτη και παραδειγματική τιμωρία του», αποκαλώντας τον «κοινό συκοφάντη».

Αναλυτικά η δήλωση:
«Η ηλεκτρονική φυλλάδα «newsbomb» του καταδικασθέντος κοινού συκοφάντη Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανέλαβε καθώς φαίνεται νέα εκστρατεία ελεεινής και ανυπόστατης λασπολογίας σε βάρος μας, με σειρά κίτρινων δημοσιευμάτων επί παντός επιστητού και την επίκληση δήθεν «έγκυρου» και «αποκαλυπτικού» υλικού οικογενειακών μας υποθέσεων.

Φαίνεται ότι η πρόσφατη καταδίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε 20μηνη ποινή φυλάκισης για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική δυσφήμιση μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας του για θέματα που συνδέονταν με την ιστορική επιχείρηση της οικογένειάς μας Χαλυβουργική δεν στάθηκε ικανή να τον σωφρονίσει.

Ο συκοφαντικός δόλος του, μάλιστα, καθίσταται πασίδηλος, καθώς διατυπώνει κυνικά την τρισάθλια μομφή περί δήθεν «αρπαγής» μετοχών εκ μέρους μας, όταν γνωρίζει την πρόσφατη υπ’ αρ. ΠΡΦ19-237/15.11.2019 διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών, με την οποία τέθηκε αμετάκλητα στο αρχείο προπετής μήνυση σε βάρος μας με τις ίδιες κατηγορίες.

Τα κίνητρα του κοινού συκοφάντη, ο οποίος κυκλοφορεί προς το παρόν ελεύθερος, είναι προφανή. Πιστεύει ότι βάλλοντας σε βάρος μας με αυτή τη χαμερπή προπαγάνδα θα αναχαιτιστούν οι ποινές που τον περιμένουν για παρόμοιες πράξεις στο παρελθόν και για τις οποίες διώκεται ήδη από την ποινική δικαιοσύνη.

Διαβεβαιώνουμε τον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας ότι το μόνο που του εξασφαλίζει αυτή η τακτική είναι ο πολλαπλασιασμός των ποινών του και, πρωτίστως, η απόλυτη ηθική εξαθλίωση και ανυποληψία του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η λάσπη δεν μας αγγίζει, δεν φοβόμαστε τίποτε και δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν. Από την πλευρά του, ας συνεχίσει να κρύβεται με αναβολές και «συγγνώμες» μέχρι την αναπόφευκτη και παραδειγματική τιμωρία του.
Αθήνα , 13 Ιανουαρίου 2020».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ